
Toyota'lar kışa hazırlanıyor
21 Ekim 2020 / 14:05 Toyota’nın geleneksel "Sonbahar Servis Günleri Kampanyası" başladı

Toyota'nın 30 Kasım tarihine kadar sürecek "Sonbahar Servis Günleri Kampanyası" kapsamında Toyota modelleri için ücretsiz check-up fırsatının yanı sıra fren balata ve diskleri, silecekler ile amortisör değişimlerinde yüzde 25 indirim imkanı sunuluyor.
Kampanya kapsamında ayrıca 3 yaş ve üstü Toyota modellerinde bakım işçiliğinde yüzde 30 indirim yapılırken, Toyota Orijinal Motor Yağı ve Yağ Filtresi de yüzde 20 oranında indirimli olarak değiştiriliyor.
İndirim ve avantajlardan yararlanmak için servis randevusu almak isteyen Toyota müşterileri “online servis” uygulaması ile bu işlemi hızlı bir şekilde gerçekleştirebiliyor.
-
Neue Klasse i3 sahneye çıktı
BMW'nin ikinci "Neue Klasse" modeli olan tamamen elektrikli i3 tanıtıldı. İşte elektrikli 3'ün detayları...
-
DS 7 yeni neslinde elektrikleniyor
DS Automobiles, N°7 ile kompakt SUV segmentindeki varlığını güncelliyor
-
Tofaş, ABD'ye yeniden ihracata başlıyor
K0 kodlu hafif ticari, Ram ProMaster City adıyla Kuzey Amerika’ya ihraç edilecek
-
Yeni Volkswagen T‑Roc satışa sunuldu
T-Roc, yeni bir tasarıma, hafif hibrit motora ve gelişmiş sürüş destek sistemlerine sahip
-
Borusan Next’ten Florya’da yeni servis noktası
Borusan Next, özel servis yapılanmasını genişletme stratejisi kapsamında üçüncü servis noktasını İstanbul Florya’da hizmete açtı.
-
Mercedes-Benz Otomotiv’de görev değişimi
Mercedes-Benz Otomotiv İcra Kurulu ve Otomobil Grubu Başkanı Şükrü Bekdikhan, 30 Haziran 2026’da görevini Stuttgart’tan Türkiye’ye gelecek Şenol Bayrak’a devredecek.
-
IONIQ 3 Milano Tasarım Haftası’nda tanıtılacak
İzmit’te üretilecek IONIQ 3 ilk kez 2026 Milano Tasarım Haftası’nda sahneye çıkacak























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS