SEKTÖREL › Transporter'a yeni bir donanım...

Transporter'a yeni bir donanım...

03 Şubat 2013 / 14:33 Volkswagen Ticari Araç, Transporter modelinin Comfortline versiyonunu 4.955 TL farkla satışa sundu

Transporter'a yeni bir donanım...
Volkswagen Transporter model ailesi, yeni donanım seviyesiyle genişliyor. 59.890 TL’den başlayan fiyatlarla alınabilen Comfortline adındaki yeni donanım, aracın City Van ve Camlı Van versiyonlarıyla sunuluyor.

Diğer Transporter'lardan farklı olarak MEDIA-IN USB bağlantısına sahip olan Transporter Comfortline, gövde rengi tamponlar, yan aynalar ve kapı kolları, karartılmış arka camlar ve alüminyum alaşımlı jantlarla şık bir görünüm sunuyor.

Transporter modellerinde standart olarak sunulan aktif ve pasif güvenlik özelliklerine ilave olarak, her iki versiyonda da yağmur sensörü, 2 adet Isofix çocuk koltuğu sabitleyici, sürüşe duyarlı sis farları ve kendiliğinden kararan iç dikiz aynası da standart olarak bulunuyor. Transporter Comfortline’de konfor özellikleri de standart olarak sunulan park sensörü, otomatik yanan farlar, follow me home fonksiyonu gibi yeniliklerle geliştirilmiş.

İki farklı motor seçeneği ile sunulan Transporter Comfortline’ın ilk motor seçeneği, 102 bg gücünde  2 litrelik TDI. Manuel şanzımanlı ünite 1500-2500 d/d aralığında 250 Nm tork değerine sahip ve 100 km’de 6 lt yakıt tüketiyor. Manuel ve 7 ileri DSG şanzıman ile alınabilen bir diğer 2 litrelik TDI motor seçeneği ise, 140 bg güç üretirken, 340 Nm’lik tork sağlıyor ve 100 km’de 6,2 lt yakıt tükettiği açıklanıyor.

ÇOK OKUNANLAR