SEKTÖREL › Volkswagen Crafter'a yeni versiyonlar...

Volkswagen Crafter'a yeni versiyonlar...

01 Şubat 2013 / 21:17 Crafter ailesi, yeni 19+1, 22+1 ve 15+1 kapasiteli versiyonlarıyla daha da genişledi

Volkswagen Crafter'a yeni versiyonlar...
Volkswagen Ticari Araç, müşterilerinin talepleri doğrultusunda Crafter model ailesinde yeni koltuk konfigürasyonları sunuyor. Türkiye için özel olarak geliştirilen iç dizayn geliştirmeleri sonucunda 13’ten 22’ye varan yolcu kapasitesine sahip yeni versiyonlarla, müşteri beklentilerine farklı çözümler sunan 19 ayrı koltuk konfigürasyonlu Crafter modeli bulunuyor.

İç dizayn ve donanım geliştirme çalışmaları, Volkswagen Ticari Araç garantisi ile Türkiye’ye özel olarak yapılan Crafter’ın tüm versiyonlarının yolcu bölümlerinde kullanılan koltuklar özel olarak tasarlanıp, üretilip, sertifikalandırılmış. Lüks segment koltukların yanısıra, suya karşı dayanıklı Plywood taban kaplaması, daha geniş bir iç hacim sağlayan türbin tavan ve yenilenmiş okuma lambaları Crafter’ın dikkat çekici özellikleri arasında. Crafter’da sunulan  yenilikler arasında bulunan ısıtmalı ve körüklü sürücü koltuğu, sınıfında ilk ve tek olma özelliğine sahip bir başka konfor öğesi.

Crafter'ın 2 litrelik 4 silindirli motoru, bir önceki versiyona göre yüzde 12’ye varan yakıt tasarrufuyla olduğu kadar artırılmış çekiş gücüyle de artık daha verimli. Bu ünite, çift turbo sayesinde 163 bg güç ve 400 Nm tork üretiyor.

ÇOK OKUNANLAR