GÜNDEM › Yeni Astra 64.000 TL’den başlıyor!

Yeni Astra 64.000 TL’den başlıyor!

30 Ekim 2015 / 19:50 Opel’in yeni kompakt hatchback modeli dört farklı motor ve donanım seviyesi ile satışa sunuldu

Yeni Astra 64.000 TL’den başlıyor!

Opel’in kompakt sınıf temsilcisi yeni Astra modelinin ülkemizdeki fiyatları açıklandı. 64.000 TL’den başlayan fiyat etiketlerine sahip olan yeni otomobilin ikisi benzinli, ikisi dizel olmak üzere dört farklı motor seçeneği mevcut. Enjoy, Business, Dynamic ve Excellence olmak üzere dört farklı donanım seviyesine de sahip olan yeni otomobil, Alman üreticinin Monza konseptinin tasarım özelliklerini bünyesinde barındırıyor.

Selefine kıyasla 200 kg daha hafif gövdesi ile dikkat çeken yeni otomobilin benzinli motor seçenekleri 105 bg’lik 1-litre üç silindirli turbo ve 150 bg’lik 1.4-litre dört silindirli turbo motorlardan meydana geliyor. 1-litre hacimli motor yalnızca baz donanım ile birlikte sunulurken, 1.4-litre hacimli motor Enjoy, Dynamic ve Excellence donanım ile birlikte eşlenebiliyor.

Yeni Astra’nın Türkiye’de sunulacak olan dizel motor seçenekleri ise bir önceki jenerasyonun makyajlanması ile birlikte Astra ürün gamına dahil olan 1.6-litre hacimli CDTI turbo dizel motorlardan meydana geliyor. Bu motorun 110 bg’lik ve 136 bg’lik versiyonlarından oluşan dizel motor seçenekleri bütün donanım seviyeleri ile birlikte satın alınabiliyor. Dizel motorlu bir Astra K’ye sahip olmak isteyen müşterilerin en az 74.150 TL’lik fiyat etiketini kabul etmesi gerekirken, dizel-otomatik yeni Astra 82.000 TL’lik fiyat etiketi ile dikkat çekiyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR