LANSMAN › Yeni Nissan Note Türkiye'de...

Yeni Nissan Note Türkiye'de...

27 Ekim 2013 / 20:27 Nissan, tamamen yenilediği Note modelini 41.900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sundu

Yeni Nissan Note Türkiye'de...

Nissan, tamamen yenilediği Note modelini Antalya’da gerçekleştirilen basın lansmanıyla birlikte satışa sundu. Ülkemizde özellikle crossover segmentinde büyük bir başarı yakalayan marka, şimdi de her geçen gün büyüyen B segmentinden daha fazla pay almak niyetinde. Dinamik tasarımı ve kullanışlılığıyla dikkat çeken yeni Note, ayrıca sınıfına pek çok yeni teknoloji de getiriyor.

Daha önceki modelin aksine yeni Note bir MPV’den çok yüksek bir hatchback tasarımına sahip. Marka bu yeni görünümle birlikte daha geniş bir kitleye hitap etmeyi amaçlıyor. Nissan’ın düşük ağırlıktaki V platformu üzerine inşa edilen yeni otomobil, daha uzun aks mesafesi ve yandaki “Squash Çizgisi” olarak adlandırılan tasarım detayıyla daha sportif bir görünüm sunuyor.

Yeni Note, daha önce segmentinde görülmemiş pek çok teknolojiyle geliyor. Dört ayrı kamera ve gösterge panelindeki 5.8 inçlik ekran ile birlikte sürücüye manevralarda çok yardımcı olan Çevre Görüş Sistemi (AVM) ve yine bu sistemden faydalanan Kör Nokta Uyarı Sistemi, Şeritten Ayrılma Uyarı Sistemi ve Hareketli Nesne Algılama Sistemi, Note’un B segmentinde daha önce görülmemiş teknolojilerinden bazıları.

Yeni otomobil 1.2 litre benzinli ve 1.5 litre dizel olmak üzere iki farklı motor seçeneğine sahip. Benzinli motor 80 bg güç üretirken, dizel motorsa 90 bg’lik güç değeri sunuyor. Sürüş keyfinin yanında yakıt ekonomisinin de ön planda olduğu motor seçeneklerinin hepsinde Eco Sürüş Modu ve start/stop teknolojisi mevcut. 95 g/km’lik CO2 emisyon değerine sahip olan yeni Nissan Note 41.900 TL’den başlayan fiyatlarla müşterilerin beğenisine sunuluyor.

 

ÇOK OKUNANLAR