
Yeni Swift Japonya'da yılın otomobili seçildi
09 Aralık 2024 / 01:23 Yeni Suzuki Swift Japonya’da "2025 RJC Yılın Otomobili Ödülü"nü Aldı

Suzuki’nin ülkemizde de satışına başlanan yeni Swift modeli Japonya Otomotiv Araştırmacıları ve Gazetecileri Konferansı (RJC) tarafından 2025 RJC Yılın Otomobili ödüllüne layık görüldü. Ödüle, Japonya’da yerli ve ithal binek otomobiller dahil edilirken, en iyi ödüller “Japon Otomobil Kategorisi”, “İthal Otomobil Kategorisi” ve “Teknoloji Kategorisi” olmak üzere üç kategoride veriliyor.

RJC jürisi, dördüncü nesil Swift'i yeni dış tasarımı, gelişmiş 1.2 litrelik hibrit motoru ve yeniden kalibre edilmiş süspansiyonu ile hafif ve sağlam ‘HEARTECT’ platformunun sağladığı sürüş dinamikleri nedeniyle övgüyle değerlendirdi. Ayrıca, tüm dördüncü nesil Swift modellerinin standart olarak sınıfının en iyi güvenlik özelliklerini sunması dikkat çekiyor. Yeni Swift, keskin tasarımı, gelişmiş güvenlik özellikleri ve günlük mobiliteyi yeniden tanımlayan renkli, verimli ve kıvrak sürüş özellikleri ile tüketicilere gelişmiş ve akıllı bir seçenek sunmasıyla öne çıkmasıyla, yerini aldığı nesillerin karakteristik tasarım temellerini korurken, son derece güçlü bir görünüme hem de aerodinamik yetkinliğe ve verimliliğe kavuştu ve Japon Otomobiller kategorisinde yılın otomobili ödülünü aldı.
-
Yeni GLB'nin benzinli versiyonu da Türkiye'de
Elektrikli GLB'nin ardından hafif hibrit teknolojili GLB 220 4MATIC AMG’de Türkiye’de satışa sunuldu
-
Skoda Epiq’in seri üretimi başladı
Markanın yeni MEB+ platformu üzerine geliştirilen modelin 2027 yılının ikinci yarısında Türkiye pazarına sunulması planlanıyor
-
Yeni Audi Q7 ve SQ7 tanıtıldı
Audi, yeni Q7 ve SQ7 modellerini gelişmiş dijital teknolojiler ve güçlü motor seçenekleriyle tanıttı
-
"ÖTV muaf" avantajlı Boreal satışa sunuldu
Boreal, ÖTV muafiyeti avantajı, zengin donanımı ve 7 yıl garanti desteğiyle pazara giriş yaptı
-
BMW M’den elektrikli performans vizyonu
BMW M Concept Neue Klasse, markanın gelecekteki elektrikli performans modellerine ışık tutuyor



















FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS