SEKTÖREL › Alfa Romeo Stelvio'ya Autonis ödülü

Alfa Romeo Stelvio'ya Autonis ödülü

16 Kasım 2020 / 13:30 Stelvio, Autonis Ödülleri kapsamında "Büyük SUV” kategorisinin birincisi seçildi

Alfa Romeo Stelvio'ya Autonis ödülü

Alfa Romeo'nun ilk SUV modeli Stelvio, Alman otomobil dergisi auto motor und sport’un 16 bini aşkın okuyucusunun katılımıyla belirlenen Autonis Ödülleri'nde zirveye çıktı. “Büyük SUV” kategorisinde oyların yüzde 20’sinden fazlasını alan Stelvio, segmentindeki en sportif modellerden biri olmakla kalmıyor, aynı zamanda stil ve zarafetiyle Alfa Romeo Tasarım Merkezi’nin (Centro Stile Alfa Romeo) başarısını da temsil ediyor.

74bb1ed98e950dff27181afebe467487_0.jpg

Konuyla ilgili görüş belirten Fiat Chrysler Automobiles (FCA) EMEA Tasarım Direktörü Klaus Busse; “Alfa Romeo Stelvio’nun  okuyucular tarafından segmentindeki en güzel SUV seçilerek ödüllendirilmesi bizi gururlandırdı” dedi. Busse açıklamasında; geçen senelerde Autonis Ödülleri kapsamında Giulia, MiTo ve Giulietta’nın da kendi segmentlerinde ödüle değer bulunduklarına değindi.

Alfa Romeo, Autonis Ödülleri kapsamında 2016 yılında  “Yılın En İyi Tasarım Markası” ödülünün sahibi olmuştu. Aynı yıl Alfa Romeo Giulia ve Alfa Romeo MiTo kendi sınıflarında tüm rakiplerini geride bırakırken, 2010 yılında ise Alfa Romeo Giulietta kompakt sınıfın en güzel aracı seçilmişti.  

ÇOK OKUNANLAR