KONSEPT › BMW gelecekten bildiriyor!

BMW gelecekten bildiriyor!

06 Ocak 2017 / 02:10 BMW i Inside Future isimli konsept, geleceğin otomotiv teknolojileri hakkında ipuçları veriyor

BMW gelecekten bildiriyor!

Gelecekte otomobilinizi nasıl kullanmak istersiniz? İç mekandan neler beklersiniz? Bir seyahatten maksimum keyfi almak için nelere ihtiyaç duyarsınız? Dijital dünyayla olan bağınızı koparmadan özgürlüğün tadını çıkarmak ister misiniz?

Yukarıda, BMW mühendislerinin gelecekteki araç sürücüleri için cevaplamaya çalıştığı soruları okudunuz. Bu soruların BMW tarafından nasıl cevaplandığını ise görseldeki çarpıcı konseptten takip edebilirsiniz. Aracın dış tasarımı sizi kaygılandırmasın, zira BMW’nin bu konseptteki temel önceliği kabin ve iç mekan teknolojileriyle ilgili. Örnek vermek gerekirse, Alman üreticinin daha önce ön gösterimini yaptığı çok fonksiyonlu kokpit ön camı bir ekrana dönüştürebiliyor ve kullanıcılara seyahat sırasında film izleme keyfi sunuluyor. Bunun yanında, HoloActive isimli dokunmatik teknolojisi bilim kurgu filmlerinden fırlamış gibi duruyor. Öyle ki, otomobilde her yolcunun farklı müzikleri dinleme imkanı dahi var.

Söz konusu teknolojilerin seri üretime ne zaman geçeceğini bilmiyoruz, fakat BMW yetkilileri geleceğin düşündüğümüzden daha hızlı geleceği konusunda ısrarcı.

ÇOK OKUNANLAR