SEKTÖREL › Citroen'de yeni seçenekler

Citroen'de yeni seçenekler

21 Nisan 2012 / 01:31 Citroen model ailesindeki yenilikler makyajlı C1, DS3 1.6 HDi ve Nemo Vizyon'dan oluşuyor

Citroen'de yeni seçenekler
Citroën binek ürün gamının giriş versiyonu olan C1 ve DS modellerinin ilki olan DS3'te yenilikler bulunurken, markanın hafif ticari modeli Nemo'ya da yeni bir versiyon ekleniyor.

Yenilenen ön tamponu, genişletilmiş ön ızgarası, standart LED gündüz sürüş farları ve ön sis farları ile yeniden vitrine çıkan Citroën C1, artık daha çekici ve şık bir tasarıma sahip! Yeni C1'in iç donanımında da, deri direksiyon simidi, deri vites topuzu ve yeni ses sistemi gibi farklılıklar bulunuyor.

Citroën DS3 ise dizel otomatik BMP 6-ileri şanzıman seçeneğiyle daha iddialı olmaya hazırlanıyor. Citroën DS3’ün bu yeni versiyonunda; hız sabitleyici & hız sınırlayıcı, arka park sensörü, otomatik klima, LED gündüz sürüş farları,  ön sis farlar, otomatik klima, araç parfüm sistemi, MP3 çalar gibi yardımcı sürüş ve konfor donanımları bulunuyor. DS3 1.6 e-HDi; sahip olduğu Stop&Start sistemi ve BMP şanzıman özellikleriyle ekonomik bir karaktere de sahip.

Şehir ve iş hayatının tüm gereklerini karşılamaya yönelik olarak üretilen Citroën Nemo, yeni özel serisi Nemo Vizyon ile binek araç konfor ve estetiğini bir arada sunarak, segmentinde fark yaratmayı hedefliyor. Nemo Vizyon’da; yarı entegre navigasyon, direksiyondan kumandalı müzik sistemi, USB&Bluetooth, arka park sensörü, özel seri koltuk gibi sürüş ve konfor donanımlarının yanı sıra aracı daha da çekici gösteren alüminyum alaşımlı jant ve ön sis farları da  bulunuyor. Nemo Vizyon, iç ve dış tasarımında yapılan yeniliklerle segment üstü bir versiyon görünümü kazanırken, binek araç ekipman ve konforu isteyen ailelerin de beklentilerini karşılamaya hazırlanıyor.

ÇOK OKUNANLAR