
Citroen'e Outdoor Awards'tan motokaravan ödülü
24 Ekim 2022 / 01:39 Citroën, doğa tutkunlarına özel olarak sunduğu Jumper Karavan modeliyle ödüle layık görüldü

2022 yılına The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde “Yılın En İtibarlı Ticari Otomotiv Markası” seçilerek başlayan Citroën Türkiye, ticari araç modelleriyle ödülleri toplamaya devam ediyor. Marketing Türkiye ile Outdoor Türkiye Platformu tarafından tasarlanan OutdoorFest kapsamında gerçekleştirilen ilk “Outdoor Awards”daki Karavan Modelleri/Motokaravan Kategorisi’nde büyük ödülü Citroën, Jumper Karavan modeliyle kazandı. Pek çok parametrede doğayı koruyarak “out the door”a katkı sağlayan markaların ödüllendirildiği etkinlikte 27 farklı kategoride kazananlar Outdoor Awards Ödül Töreni’nde bir araya gelerek ödüllerini aldılar. Citroën, Jumper Karavan modeli için 2022 yılı boyunca çok sayıda pazarlama iletişimi çalışması ve etkinlik düzenledi. İstanbul Kilyos Karavan Festivali, Seferihisar Gitfest, Outdoorfest ve Caravanshow Euroasia Fuarı katılımları haricinde sosyal ve dijital medyadaki başarılı içerik üretimleri, markanın bu ödüle ulaşmasında katkı sağladı.
“Outdoor Awards” değerlendirme sürecinin ilk aşamasını oluşturan araştırma sürecinde YouGov Araştırma, Türkiye’nin 24 şehrinden yarısı kadın yarısı erkek olmak üzere 25-55 yaş aralığında Türkiye temsili 1.501 kişiyle görüşmeler gerçekleştirdi. Araştırma kapsamında katılımcılar 27 kategoride outdoor’un en iyi markalarını değerlendirdi. Değerlendirme sürecinin ikinci aşamasında ise araştırma sonuçları “out the door” yaşamın fikir önderlerinden oluşan uzman jürinin değerlendirmesine sunuldu. 27 kategori arasında yer alan Karavan Modelleri/Motokaravan Kategorisi’nde yer alan 5 aday arasından Citroën, Jumper Karavan ile “Altın Kategori Ödülü”nü aldı.

Sınıfında fark yaratan konforu ve 17 metreküp’e varan yükleme kapasitesiyle rakiplerinden ayrılan Jumper, aynı zamanda mobil ofis ortamı yaratan aksesuar seçenekleri de sunuyor. 4 farklı uzunluk, 3 farklı dingil mesafesi ve 3 farklı yükseklik ile Citroën Jumper, en uygun olan boyutun seçilmesine olanak tanıyor. İki kanatlı bagaj kapıları 96 derece veya 180 derece açılma açısıyla kolay bir yükleme sunarken, akıllı bir bağlantı sistemi tarafından açıldığı açıda sabit tutuluyor. İsteğe bağlı iki adet sürgülü yan kapı ile yükleme ve boşaltma işlemleri her zaman kolaylaşıyor. Citroën Jumper, dinamik sürüş ve iyileştirilmiş yol tutuş özelliklerini Euro 6.2 düzenlemelerini yerine getiren 2.2 litrelik BlueHDi dizel motorlarıyla birleştiriyor. Yakıt tüketimi ve CO2 emisyon salım değerleriyle yüksek verimlilik seviyesi sunan yeni nesil motorların güçleri 120 bg ile 165 bg arasında değişiyor.
-
Fiat Egea'ya Bursa'da Veda
11 yıllık üretim serüvenini tamamlayan Fiat Egea, 1,4 milyon adedi aşan üretimle bantlara veda etti
-
Volkswagen ID.Cross sahneye çıktı
Volkswagen’in yeni elektriklisi ID.Cross, 427 kilometre menzil ve gelişmiş teknolojilerle tanıtıldı
-
Borusan Next'ten sigorta desteği
Borusan Next İhale, satın alınan araçlara 60 günlük zorunlu trafik sigortasını ücretsiz sunuyor.
-
Google Gemini Renault'larda Türkçe!
Google'ın yapay zeka asistanı Gemini, openR link sistemli Renault modellerinde Türkçe desteğiyle sunulmaya başladı
-
İlk premium şarj istasyonu açıldı
Mercedes-Benz ve En Yakıt, ilk premium hızlı şarj istasyonlarını Edirne Otoyolu'nda hizmete açtı
-
Audi Goodwood sahnesine çıktı
Audi, Goodwood Festival of Speed'de Nuvolari, RS 5 ve tarihi yarış otomobillerini sergiledi
-
Elektrikli CLA 45'te içten yanmalı çığlıkları!
Mercedes-AMG, 680 HP'lik CLA 45 4MATIC+ modelini sedan ve Shooting Brake gövdelerle tanıttı
-
Honda CR-V ve ZR-V modellerini güncelledi
Makyajlanan Honda CR-V ve ZR-V, güvenlik ve donanım yenilikleriyle yaz aylarında satışa sunulacak
-
Citroen Ami Rip Curl Türkiye'de
Citroën, Ami'nin Rip Curl özel serisini iki farklı versiyon ve 630 bin TL fiyatla satışa sundu
-
Hyundai'den denizler için yeni projeler
Hyundai ve Healthy Seas, Türkiye'deki ortak projeleriyle denizlerin korunmasına yönelik çalışmalarını genişletti























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS