SEKTÖREL › DS'in lüks sedanı Eylül'de satışa sunulacak

DS'in lüks sedanı Eylül'de satışa sunulacak

27 Haziran 2021 / 23:45 DS Automobiles, zarif sedan modeli DS 9’u Türkiye’de satışa sunmaya hazırlanıyor

DS'in lüks sedanı Eylül'de satışa sunulacak

DS Automobiles’in zarif sedan modeli DS 9, Eylül ayında Türkiye yollarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Her detayıyla kendine özgü büyük bir sedan olan DS 9, markanın karakterini yansıtan tasarımı, üst seviyede konfor sunduğu belirtilen iç mekan özellikleri ve sahip olduğu teknolojilerle dikkat çekiyor.

DS 9’un ön kısmı DS Automobiles’in güncel tasarım dilini sürdürürken, motor kaputu üzerinde yer alan DS Kılıcı ilk bakışta göze çarpan tasarım özellikleri arasında yer alıyor. Dış tasarımdaki Clous de Paris işlemeleri, DS Fenerleri ve gizli kapı kolları gibi sıra dışı tasarım detayları ise DS 9’un rakiplerinden ayrışmasını kolaylaştırıyor. Eğimli fastback tarzı tavan çizgisi DS 9’a olağanüstü bir karakter kazandırırken, bu tasarım modele aynı zamanda aerodinamik bir görünüm de sağlıyor.

b6c6705891241ecf031c8d3ef969868d_0.jpg

4,93 metre uzunluğa, 1,93 metre genişliğe ve 1,46 metre yüksekliğe sahip olan DS 9, sınıfında benzerine az rastlanır 2,9 metrelik aks mesafesiyle arka bölümdeki yolculara geniş bir diz mesafesi sağlıyor. Bu boyutlar ayrıca otomobile daha dinamik ve zarif bir görünüm kazandırmış.

b6c6705891241ecf031c8d3ef969868d_1.jpg

DS 9’un dışındaki göz alıcı tasarımı iç mekanda da en ince ayrıntısına kadar özenle düşünülmüş detaylar ve konfor öğeleriyle devam ediyor. Nappa Deri kaplamalı orta konsol ve saat kayışı tasarımlı koltuk döşemeleri ile yüzeylere cömertçe uygulanan asil malzemelerin seçkinliği, Fransız lüks bilgi birikimini vurgularken, her ayrıntıya gösterilen özeni de tamamlıyor. DS 9’un ön yaşam alanında, kristal montürlü kumanda ve dokunmatik kontroller, tavan döşemesini ve güneşlikleri kaplayan Alcantara® göze çarpıyor. DS 9’da bulunan ısıtmalı, soğutmalı ve masaj özellikli koltuklar ise sınıfında bir ilk olan ayarlanabilir baş dayanağıyla birlikte sunuluyor.. Modelde, prestijli bir sedanın sessiz konforunu bir Grand Touring Coupé'nin dinamikleriyle birleştiren ve her tekerleğin zemin bozukluklarındaki hareketinin bağımsız şekilde kontrol edilmesine olanak sağlayan DS ACTIVE SCAN SUSPENSION adında kamera destekli süspansiyon sistemi, yarı otonom sürüş imkanı sunan DS DRIVE ASSIST, park yeri tespiti de yapabilen otomatik park yardımcısı DS PARK PILOT gibi birçok teknoloji yer alıyor.

DS 9 HABERİ İÇİN TIKLAYIN...

DS Foto Galeri Tüm DS Foto Galerileri
ÇOK OKUNANLAR