SEKTÖREL › Evoque yeni motor seçeneğiyle Yalıkavak Marina'da...

Evoque yeni motor seçeneğiyle Yalıkavak Marina'da...

06 Temmuz 2021 / 22:44 Range Rover Evoque 2-16 Temmuz tarihleri arasında Yalıkavak Marina’da meraklılarıyla buluşuyor

Evoque yeni motor seçeneğiyle Yalıkavak Marina'da...

Range Rover Evoque, 160 beygir gücündeki 1.5 litrelik motor seçeneği ile Bodrum Yalıkavak Marina'da sergileniyor. Bodrum’un en prestijli alanlarından Yalıkavak Marina, 2-16 Temmuz tarihleri arasında Range RoverEvoque’a ev sahipliği yapıyor. Marinada özel olarak hazırlanan Land Rover Pop-Up Showroom’da otomobilseverler ile buluşacak olan Range Rover Evoque, yeni Nolita Grey gövde rengiyle yakından incelenebilecek. 

Ocak ayı itibariyle Türkiye’de satışa sunulan 1.5 litrelik motorlu Range Rover Evoque’da S, SE, HSE, R-Dynamic S, R-Dynamic SE ve R-Dynamic HSE olmak üzere altı farklı donanım paketi seçeneği sunuluyor. Range Rover Evoque, Borusan Otomotiv Land Rover Yetkili Satıcılarında 932.458 TL'den başlayan fiyatlarla sunuluyor. 

c4dbc9d0953def867e1763eb053ccd42_0.jpg

Range Rover Evoque'un 3-silindirli yeni 1.5 litrelik turbo motoru 160 bg güç ve 260 Nm tork değerleri sunuyor. Range Rover Evoque, gücünü ön tekerleklere 8-ileri tam otomatik şanzımanıyla sorunsuz biçimde iletiyor. Pivi Pro Bilgi-Eğlence Sistemi sayesinde ise Range Rover Evoque, Apple CarPlay üzerinden aynı anda iki telefonu eşleştirilebilen teknolojiyi de bünyesinde barındırıyor. Ayrıca, Clearsight Ground View özelliği ile Range Rover Evoque'un kaputunun alt kısmı ve tekerlekleri de dahil olmak üzere dış kısımda yer alan birçok bölge araç içindeki yerleşik ekrandan izlenebiliyor.

ÇOK OKUNANLAR