SEKTÖREL › Evoque'un vergi avantajlı versiyonu Türkiye'de

Evoque'un vergi avantajlı versiyonu Türkiye'de

19 Ocak 2021 / 14:26 Range Rover Evoque'un 1.5 litrelik benzinli motor seçeneği Türkiye pazarına sunuldu

Evoque'un vergi avantajlı versiyonu Türkiye'de

Land Rover’ın premium kompakt SUV modeli Range Rover Evoque'un vergi avantajı sunan 1.5 litrelik benzinli motor seçeneği 807.963 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 160 bg güç ve 260 Nm tork verileri sunan 3 silindirli benzinli motora sahip olan bu versiyon önden çekişli olarak ve 8-ileri otomatik şanzımanla birlikte sunuluyor.

bbf5c0ebec82910b4d80cb9d304eca6c_0.jpg

Önden çekiş sistemi sayesinde, diğer versiyonlara göre ağırlık avantajına sahip olan otomobil, 100 kilometrede 8.0 litrelik bir ortalama yakıt tüketimi sunuyor. İlk olarak yeni Land Rover Defender'da tanıtılan Pivi Pro Bilgi-Eğlence Sistemi ile donatılan Range Rover Evoque’da ayrıca Apple CarPlay ile aynı anda iki telefonu eşleştirebilen bluetooth teknolojisi de standart olarak sunuluyor.

bbf5c0ebec82910b4d80cb9d304eca6c_1.jpg

Borusan Otomotiv, Evoque'un bu yeni versiyonuyla birlikte  “Bakış Açınızı Değiştirin” adını verdiği yeni showroom sergi konseptini de tanıtıyor. Otomobil severleri içinde bulunulan dönemin kısıtlarından bir nebze olsun uzaklaştırmayı, hayata farklı bir yerden bakabilmelerini sağlamayı ve özlem duyulan yurt dışı seyahatlerini hatırlatmayı amaçlayan konsept, 15 Ocak-1 Mart tarihleri arasında görülebilecek. Konsepte ilişkin hazırlanan tasarımlar bir illüstratör ile çalışılırken, iki boyutlu bir dünyada araçların farklılaşması sağlanıyor. Range Rover Evoque, Land Rover Discovery Sport, Yeni Land Rover Defender, Jaguar I-PACE ve Yeni Jaguar F-TYPE ile özdeşleştirilen şehirlerde geçen hikayeleri canlandıran sergileme konsepti, ziyaretçilere benzersiz bir deneyim yaşatmayı hedeflerken, sergilemenin odak noktası olan Range Rover Evoque, göz alıcı mimarisiyle dikkat çeken Paris şehri ile eşleştiriliyor. Aracın yanına yaklaşıldığında Paris’i simgeleyen müzik ve kokuların eşlik edeceği ziyaretçiler, bakış açısına göre değişen iki farklı hikayenin içinde kendilerini bulacak. 

ÇOK OKUNANLAR