
Ferrari 458 M ilk kez objektiflere yakalandı
22 Ağustos 2014 / 18:11 Yeni otomobilin 2015 Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılması bekleniyor

Ferrari’nin turbolu 458’i, 458 M ilk defa objektiflere yakalandı. 458 gövdesiyle prototip özellikle önden bakıldığında oldukça standart görünüyor olsa bile, yapılan değişiklikler otomobilin arka kısmında doğru ilerlendikçe fark edilebiliyor. Arka kısımda kamuflajın altında standart ortada bulunan üç egzoz çıkışının çift egzoz çıkışı yer alıyor, ancak alelacele yerleştirilmiş gibi görünen bu sistemin üretim otomobiline aktarılıp aktarılmayacağı henüz belli değil.
Her ne kadar egzozun dışında başka değişiklikler görmek pek kolay olmasa bile, size daha önce de duyurduğumuz gibi, otomobilin 3.8-litre çift turbo V8 motora sahip olacağı ve bu motordan yaklaşık 670 bg güç elde edeceği tahmin ediliyor. Eğer söylentiler doğru çıkarsa otomobilin sahip olduğu ekstra 110 bg güç, 458 M’in standart 458’in şu anda elde ettiği 3.4 sn’lik 0-100 km/s zamanı ve 325 km/s’lik maksimum hız değerlerinden daha iyi veriler üretmesini sağlayabilir.
Haber: Ege Geçyatan
-
Elektrikli araç kullanıcılarına pratik çözüm; ChargeIQ Borusan Otomotiv'den tüm şarj istasyonlarını tek bir noktada birleştirme uygulaması: ChargeIQ
-
MG konseptine iF Design ödülü MG’nin benzersiz EXE181 konsepti iF Design Awards tarafından ödüle layık görüldü
-
Volvo’dan emniyet kemerinde devrim Volvo'nun yeni çoklu adaptif emniyet kemeri, yolcuya özel koruma sunarak otomotiv güvenliğinde yeni bir çağ başlatıyor.
-
Chery, ilk 5 ayda 1 milyon araç satışını aştı Çin’in en büyük otomobil ihracatçısı unvanını koruyan Chery, yeni enerji araçlarındaki rekor büyümesiyle dikkat çekti
-
Hyundai'den "Elektrikli Test Sürüş Günleri" Hyundai Motor Türkiye, 14 – 22 Haziran tarihleri arasında "Elektrikli Test Sürüş Günleri" düzenliyor