SEKTÖREL › Fiat Panda'ya yeni donanım seviyesi

Fiat Panda'ya yeni donanım seviyesi

12 Eylül 2022 / 00:13 Fiat'ın hafif hibrit motorlu şehirli otomobili Panda, yeni donanım seviyesi “City” ile satışa sunuldu

Fiat Panda'ya yeni donanım seviyesi

Fiat Panda, güncellenen donanım seviyesi “City” ve hibrit motor seçeneği ile satışa sunuldu. City, Urban, Cross, Cross 4x4 ve Cross Plus 4x4 donanım seviyeleri ile tercih edilebilen Fiat Panda'nın City donanımı 70 beygir gücünde 1.0 litrelik, 3 silindirli hibrit motorla sunuluyor.

Fiat Panda’ nın 2022 model yılına ait “City” donanım seviyesi Eylül ayında 475.900 TL’lik fiyatla “Fiat Online” üzerinden rezerve edilebiliyor. Panda “City” ay sonuna dek Fiat’ın “Yarısı Şimdi, Kalanı Bir Sene Sonra” kampanyası ile satın alınabiliyor.  

e58dffa42da1945fba74af3c5aaa4daf_0.jpg

Panda'nın yeni satışına başlanan ”City” donanım seviyesinde; siyah tavan rayları ve yan süs çıtaları, gövde rengi yan aynalar, yükseklik ayarlı direksiyon ve renkli 15 inç stil kapak jantlar yer alıyor. City donanım seviyesinde ayrıca 5 inçlik Bluetooth’lu multimedya ses sistemi, sürücü ve yolcu ön hava yastıkları, polen filtreli manuel klima, ESP,ASR/MSR, yokuş kalkış destek sistemi, bagaj bölmesi ışığı, arka cam buz çözücü, 12v priz, dış sıcaklık göstergesi, Start&Stop, uzaktan kumandalı merkezi kilit standart olarak sunuluyor.  

e58dffa42da1945fba74af3c5aaa4daf_1.jpg

Panda’nın 1.0 litrelik hafif hibrit motoru, kalkış ve hızlanmalar sırasında bir kayış yardımıyla enerji sağlarken, yavaşlama ve/veya frenleme sırasında ise; aracın sahip olduğu hareket enerjisinden yararlanarak güç üretip, yeniden kullanılmak üzere 12 Volt Li-Ion bataryasında enerji depoluyor. Ortalama yüzde 19 yakıt tasarrufu sunduğu açıklanan hibrit motorlu Panda’da standart aküye ilaveten bir adet lityum iyon batarya bulunuyor.

ÇOK OKUNANLAR