YEDEK PARÇA › FIAT'tan ezber bozan bir servis modeli

FIAT'tan ezber bozan bir servis modeli

30 Kasım 2023 / 14:43 FIAT, "aracını kullandıkça öde" modeli temelinde çalışan "Akıllı Servis" uygulamasını başlattı

FIAT'tan ezber bozan bir servis modeli

FIAT, müşteri dostu uygulamalarına bir yenisini daha ekledi. "Akıllı Servis" olarak adlandırılan bu uygulama, "aracını kullandıkça öde" modeli temelinde geleneksel servis işlemlerine modern bir yaklaşım getiriyor.

Akıllı Servis uygulaması, Egea araç sahiplerine iki yıl boyunca kilometre bazlı sabit fiyatlandırma ve aylık ödeme yöntemiyle yetkili servis hizmeti sunuyor. Müşteriler, Akıllı Servis hizmetini, Fiat Connect uygulaması üzerinden satın alabiliyor ve aylık ödemelerini kayıtlı kredi kartları üzerinden otomatik ve güvenli bir şekilde yapabiliyorlar.

Akıllı Servis, Egea sahiplerine periyodik bakımlar, ömürlü parçalar (balata, debriyaj vb.) ve tüm mekanik arızaları kapsıyor. 2 yıllık üyelik modeliyle çalışan Akıllı Servis aboneliği, FIAT Egea kullanıcılarını bu 2 yıl boyunca enflasyon, kur vb kaynaklı herhangi bir fiyat artışına karşı koruyor ve ödeyeceği bedel TL bazında değişmiyor. Bu da servis maliyetini öngörülebilir hale getiriyor.

100.000 km'ye kadar olan Fiat Connectli Egea model araçlar için geçerli olan uygulamada aylık 0-600 km arası kullanımlarda sabit 450 TL ücretlendirme yapılırken, 600 km üzeri kullanımlar için de kilometre başına 0,79 TL üzerinden fatura oluşturuluyor. Örneğin aylık 1000 km yol yapan bir Egea kullanıcısı için aylık servis bedeli 790 TL oluyor. Müşteri istediği zaman servise gidebiliyor ve periyodik bakımdan arızalara kadarı tüm mekanik işlemleri "Akıllı Servis" kapsamında yaptırabiliyor.

Hizmetle ilgili tüm detaylara; FIAT’ın resmi web sitesi, müşteri ilgi merkezi ve yetkili servisler aracılığıyla da ulaşmak mümkün.

ÇOK OKUNANLAR