KONSEPT › Ford'dan S-MAX Vignale konsepti

Ford'dan S-MAX Vignale konsepti

08 Nisan 2014 / 20:26 Ford yetkilileri, konsept MPV’nin üretim versiyonunun hazır olduğunu söylüyor

Ford'dan S-MAX Vignale konsepti

Ford, S-MAX Vignale konseptinin üzerindeki örtüyü İtalya’da düzenlenen Milan Tasarım Haftası’nda kaldırdı. MPV segmentini daha güzel hale getirmek amacıyla tasarlanan otomobil, altıgen ızgaraya ve “Milan Giorgio” adıyla anılan renge sahip. Konsept ayrıca 21 inçlik Vignale alaşım jantları ve otomobilin daha lüks bir görünüme sahip olmasını sağlayan alüminyum detaylarıyla da dikkat çekiyor.

Aracın oldukça premium görünen kabini, deri ile kaplanmış orta konsol ve gösterge paneli ile altıgen detaylara sahip yumuşak deriyle çevrelenmiş koltuklara sahip. Daha ince koltukların ise iç mekanın genişlemesine katkıda bulunduğu açıklanıyor.

Ford S-MAX Vignale konseptinin üretim versiyonunun, 2015’te Mondeo gamının zirvesinde yer alacak olan Mondeo Vignale’den sonra sunulması bekleniyor. Ford yetkilileri, model gamının zirvesinde yer alan Vignale modellerini, yaptıkları araştırma sonucu halihazırdaki müşterilerinin yüzde 10-15’lik kısmının daha yüksek donanım seviyesine sahip modeller istediklerini belirlemeleri sonucunda oluşturduklarını söylüyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR