
Gran Turismo Sport'un dijital aslanı!
16 Ekim 2017 / 21:27 L750 R Hybrid Vision Gran Turismo, Gran Turismo Sport pistlerinde boy gösteriyor

Dario Resta, 30 Mayıs 1916'da Peugeot L45 ile ortalama 135 km/s hıza ulaşarak efsanevi Indianapolis 500 otomobil yarışında zafer ulaştı. Peugeot ve Peugeot Sport, 100 yıl sonra, Indy-500 zaferinin 100. yıldönümünü kutlamak için Mayıs 2016'da Peugeot L500 R Hibrid Vision Gran Turismo'yu lanse etti. Peugeot ve Peugeot Sport, 18 Ekim'de lanse edilecek olan yeni PlayStation®4 özel video oyunu Gran Turismo Sport piyasaya sürülmeden önce bu otomobilin yeni, daha şık ve daha sportif versiyonunu tanıttı; Peugeot L 750 R HYbrid Vision Gran Turismo.
Peugeot L500 R HYbrid Vision Gran Turismo ve Peugeot L750 R HYbrid Vision Gran Turismo, karbon fiber monokok yapısıyla rekabetçi yarış koşulları göz önünde bulundurularak tasarlanmış. Aracın bu yeni versiyonunun, sürücüye şimdiye kadar bir sürüş keyfi yaşattığı iddia ediliyor.
Peugeot, verimliliği daha da arttırmak için L750 R HYbrid Vision Gran Turismo'yu içten yanmalı motor ve bir elektro motorla donatmış. Benzinli motor, 580 bg güç üretirken maksimum 10.000 d/d çevirebiliyor. Benzinli motoru 170 bg gücünde bir elektro motor destekliyor. Böylece Peugeot L750 R HYbrid Vision Gran Turismo 750 bg toplam sistem gücü üretiyor. Elektro motor sıvı soğutmalı bir lityum iyon batarya tarafından beslenirken, 7 vitesli sıralı şanzıman yarış dünyasının en gelişmiş teknolojisini bünyesinde barındırıyor. Motor ve şanzımanın tamamı arka aksa monte edilmiş.
Dört adet hava kanallı karbon diske sahip çift devreli hidrolik fren sistemi, sürüş yüksekliğini aracın hızına göre ayarlayan bağımsız ön ve arka süspansiyonlar ve magnezyum jantlar ile Peugeot L 750 R HYbrid Vision Gran Turismo hafif bir gövdeye ve aerodinamik bir tasarıma sahip. Peugeot L 500 R Hibrid'den 175 kg daha hafif olan araç 825 kg ağırlığı ile 0’dan 100 km/s hıza 2,4 saniyede ulaşıyor.
Hangisini seçerseniz seçin, bu yarış makinelerinin her ikisinin de Gran Turismo Sport video oyununda bulunan 17 lokasyona ve birçok rotaya uyum sağladığı belirtiliyor.
-
İzmitli IONIQ 3 yollara çıktı
Hyundai IONIQ 3, dört donanım seçeneği ve 482 km'ye varan menziliyle satışa sunuldu
-
Renault MPV'de direnmeye karar verdi
Renault, E-Space konseptiyle popüleritesini kaybeden MPV segmentini terk etmeyeceğini söylüyor
-
816 HP'lik ikonik tasarımlı konsept
Peugeot, efsanevi 205 T16’dan ilham alan tamamen elektrikli E-T16 Concept’i tanıttı
-
Opel SW tasarımını yeniden yorumluyor
Opel, STX Concept ile station wagon modellerinin geleceğine ilişkin tasarım vizyonunu ortaya koydu
-
Efsanevi Citroën 2CV geri dönüyor
Elektrikli bir şehirli olarak tanıtılan 2CV konsepti ilk neslin pratik ve basit kimliğini koruyor
-
RCZ elektrikli geleceğine hazırlanıyor!
Peugeot'nun RCZ Vision konsepti katı hal bataryaya, 1000V mimariye ve 500 HP güce sahip
-
Fiat'tan fonksiyonel bir konsept...
Fiat, çirkin ördek yavrusu lakaplı Multipla modelinden ilham alan Multiplay konseptini tanıttı
-
Yeni Hyundai BAYON Paris'te tanıtıldı
Hyundai’nin yenilenen B-SUV modeli, artık daha fazla hacim, teknoloji ve konfor vaat ediyor
-
Bursalı Dacia Striker dünya sahnesinde
Dacia, C segmentindeki yeni crossover modeli Striker’ı Paris Otomobil Fuarı’nda tanıttı























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS