MOTORSPORLARI › GT Garage, Cumhuriyet Rallisi'ne hazır

GT Garage, Cumhuriyet Rallisi'ne hazır

28 Ekim 2011 / 00:38 Ege Asal Metal – GT Garage Ralli Takımı Cumhuriyet Rallisi’ne yedi ekiple katılacak

GT Garage, Cumhuriyet Rallisi'ne hazır
Aydın’da ilk kez düzenlenecek olan Cumhuriyet Rallisi 29 Ekim Cumartesi günü start alıyor. 6.5 km’lik etabın etabın üç kez geçilmesiyle sonuçlanacak yarışta üç ayrı kategori bulunuyor. Yarışın bir diğer özelliği ise her kategoride ilk üçe giren yarışmacılara ödül olarak cumhuriyet altını verilmesi.

Yarışın maddi ve manevi destekçisi, yaklaşık 40 yıllık yarış kariyeri bulunan Mithat Diker, Ege Asal Metal - GT Garage ralli takımı adına yarışacak Co pilotluğunu ise tecrübeli isim Erdal Oral yapacak. Mithat Diker GT Garage bünyesinde bulunan dört araç haricinde genç pilotlara sponsor olmak amacıyla üç araca daha destek oldu. Takım içerisinde Ege Asal Metal ve GT garage destekli ayrıca altı isim daha bulunuyor. Takımın yarışmacıları, Göktuğ Tuncay – Efe Ersoy, Kemal Şener – Esin Şener, Kemal Çetinkaya – Tolga Tezeken, Muhip Kazım Aksoyer – Deniz Gümüş, Kadir Murat Altıntaş – Serkan Okan ve yarışın tek bayan ekibi Ford Escort MK1 ile yarışacak olan Özge Bülbül – Pelin Özgenoğlu.

Takım direktörü Göktuğ Tuncay öncelikli amaçlarının yedi otomobilinde sorunsuz finişe gelmesi olduğunu ve kategori 1 ile kategori 2’de kupa hedeflediklerini açıkladı. Tuncay, takım içerisindeki iddialı isimlerle hedeflerine ulaşacaklarına inandıklarını söyledi.

29 Ekim Cumartesi günü Adnan Menderes Üniversitesi’nden 17:00’da verilecek olan sembolik startın ardından 30 Ekim Pazar günü saat 9:00’da ilk özel etap startı verilecek. Ekipler saat 12:54’de yine Adnan Menderes Üniversitesi’nde finişe gelecekler.

ÇOK OKUNANLAR