
Hyundai Assan teknisyenine ödül
27 Ekim 2019 / 23:31 Elektrik dalında 51 ülkeden meslektaşını geride bırakan Hyundai Assan teknisyeni ödüle layık görüldü

Tüm dünyada olduğu gibi, Türkiye’de de “Satış ve Satış Sonrası” hizmetlerinde müşteri memnuniyetini öncelikli hedef olarak benimseyen Hyundai, iki yılda bir düzenlenen “Hyundai Dünya Teknisyenler Olimpiyatı”nı Güney Kore’de gerçekleştirdi.
Bu yıl 13'üncüsü düzenlenen yarışmaya Türkiye adına katılan İstanbul Hyundai Odak Otomotiv’in deneyimli teknisyeni İbrahim Çelik, üstün bir başarı gösterdi. Toplam 51 ülkeden 66 teknisyenin katılımıyla, Güney Kore’nin başkenti Seul’de gerçekleştirilen yarışmada, İbrahim Çelik elektrik dalında dünya birincisi olarak altın madalyanın sahibi oldu.

Yarışmada dünya klasmanında birinciliği İngiltere, ikinciliği Yeni Zelanda ve Rusya, üçüncülüğü ise Tayvan, Mısır ve Umman temsilcileri kazandı. “Hyundai Dünya Teknisyenler Olimpiyatı”nda katılımcılara; Motor İşletim Sistemi, Elektrik Sistemi, Şase Sistemi, Parça Kontrolü gibi pratik kategoriler ve yazılı sınav olmak üzere toplam beş kategoriden oluşan bir sınav uygulandı.
Hyundai Akademi yönetiminde, 4 Ağustos 2019 tarihinde ülkemizde gerçekleştirilen Ulusal Teknisyenler Olimpiyatı Türkiye Birincisi olan İbrahim Çelik, Hyundai Akademinin teknik eğitim şefi Muhammet İnan’ın yönetiminde, yaklaşık bir ay süren eğitim programının ardından, Kore’deki Uluslararası olimpiyatlarda Türkiye’yi başarıyla temsil etmiş oldu.
-
Tofaş, ABD'ye yeniden ihracata başlıyor
K0 kodlu hafif ticari, Ram ProMaster City adıyla Kuzey Amerika’ya ihraç edilecek
-
Yeni Volkswagen T‑Roc satışa sunuldu
T-Roc, yeni bir tasarıma, hafif hibrit motora ve gelişmiş sürüş destek sistemlerine sahip
-
Borusan Next’ten Florya’da yeni servis noktası
Borusan Next, özel servis yapılanmasını genişletme stratejisi kapsamında üçüncü servis noktasını İstanbul Florya’da hizmete açtı.
-
Mercedes-Benz Otomotiv’de görev değişimi
Mercedes-Benz Otomotiv İcra Kurulu ve Otomobil Grubu Başkanı Şükrü Bekdikhan, 30 Haziran 2026’da görevini Stuttgart’tan Türkiye’ye gelecek Şenol Bayrak’a devredecek.
-
IONIQ 3 Milano Tasarım Haftası’nda tanıtılacak
İzmit’te üretilecek IONIQ 3 ilk kez 2026 Milano Tasarım Haftası’nda sahneye çıkacak
-
Güncellenen Opel Astra Nisan’da Türkiye’de
Makyajlı Astra ülkemizde ilk etapta 130 HP gücünde 1.5 litrelik dizel motorla sunulacak
-
OMODA & JAECOO'dan farklı bir konumlandırma
Marka, “Hareket Halinde Sanat” tasarım felsefesiyle otomobili modern yaşamın stil sahibi bir parçası olarak konumlandırıyor.
-
ODMD'nin yeni başkanı Hakan Tiftik oldu
Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği, 40. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı gerçekleştirdi
-
Yıldızlı markanın zirvesi yenilendi
Mercedes‑Maybach S‑Serisi, tarihinin en kapsamlı güncellemelerinden biriyle sahneye çıktı























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS