SEKTÖREL › Hyundai Assan teknisyenine ödül

Hyundai Assan teknisyenine ödül

27 Ekim 2019 / 23:31 Elektrik dalında 51 ülkeden meslektaşını geride bırakan Hyundai Assan teknisyeni ödüle layık görüldü

Hyundai Assan teknisyenine ödül

Tüm dünyada olduğu gibi, Türkiye’de de “Satış ve Satış Sonrası” hizmetlerinde müşteri memnuniyetini öncelikli hedef olarak benimseyen Hyundai, iki yılda bir düzenlenen “Hyundai Dünya Teknisyenler Olimpiyatı”nı Güney Kore’de gerçekleştirdi.

Bu yıl 13'üncüsü düzenlenen yarışmaya Türkiye adına katılan İstanbul Hyundai Odak Otomotiv’in deneyimli teknisyeni İbrahim Çelik, üstün bir başarı gösterdi. Toplam 51 ülkeden 66 teknisyenin katılımıyla, Güney Kore’nin başkenti Seul’de gerçekleştirilen yarışmada, İbrahim Çelik elektrik dalında dünya birincisi olarak altın madalyanın sahibi oldu. 

e4c3da6c91dc34ff087c2e75a7e719e7_0.jpg

Yarışmada dünya klasmanında birinciliği İngiltere, ikinciliği Yeni Zelanda ve Rusya, üçüncülüğü ise Tayvan, Mısır ve Umman temsilcileri kazandı. “Hyundai Dünya Teknisyenler Olimpiyatı”nda katılımcılara; Motor İşletim Sistemi, Elektrik Sistemi, Şase Sistemi, Parça Kontrolü gibi pratik kategoriler ve yazılı sınav olmak üzere toplam beş kategoriden oluşan bir sınav uygulandı.

Hyundai Akademi yönetiminde, 4 Ağustos 2019 tarihinde ülkemizde gerçekleştirilen Ulusal Teknisyenler Olimpiyatı Türkiye Birincisi olan İbrahim Çelik, Hyundai Akademinin teknik eğitim şefi Muhammet İnan’ın yönetiminde, yaklaşık bir ay süren eğitim programının ardından, Kore’deki Uluslararası olimpiyatlarda Türkiye’yi başarıyla temsil etmiş oldu.

ÇOK OKUNANLAR