
Hyundai Motorsport Meksika'da podyuma çıktı
10 Mart 2014 / 17:05 Hyundai, WRC'nin üçüncü ayağı olan Meksika'da Thierry Neuville ile üçüncü olarak podyuma çıktı

Hyundai Shell Dünya Ralli Takımı, 2014 Dünya Ralli Şampiyonası’nın üçüncü ayağı olan Meksika Rallisi’nde ilk kez podyuma çıkmanın gururunu yaşıyor. Takımın Belçikalı pilotu Thierry Neuville, 7 numaralı i20 WRC’siyle zorlu 22 etabı başarıyla geçerek yarışı üçüncülükle tamamlarken ikinci aracın direksiyonundaki Avustralyalı pilotu Chris Atkinson da Neuville’in ardından yarışı yedinci sırada tamamladı. Hyundai Motorsport, Meksika Rallisi ile birlikte genel klasmandaki marka puanını 31’e çıkardı.
Motorsporlarına verdiği 10 yıllık aradan sonra 2014 sezonuyla birlikte tekrar Dünya Ralli Şampiyonası’na geri dönen Hyundai, test yılı olarak gördüğü bu sezonda özellikle araçların ve takımın performansını görmek amacıyla her yarışa finiş görme parolasıyla çıkıyor. Sezonun ilk iki yarışı olan Monte Carlo ve İsveç rallilerinde kaza ve teknik sorunlardan dolayı talihsizlik yaşayan Hyundai Shell Dünya Ralli Takımı, üçüncü ayak olan Meksika Rallisi’nde iki aracıyla birden finişe gelmiş olmanın yanı sıra, oldukça zorlu koşullarda yapılan yarışta birçok rakibinin sorun yaşamasını iyi kullanarak hem podyum gördü hem de önemli puanlar kazanmış oldu.
Dünya Ralli Şampiyonası’nın dördüncü ayağı olan Portekiz Rallisi, 3-6 Nisan tarihlerinde yarışacak. Hyundai Shell Motorsport World Rally Team, bu yarışa 3 adet i20 WRC ile katılacak. Araçların direkisyonunda ise Thierry Neuville’in yanı sıra takımın İspanyol pilotu Daniel Sordo ve Finlandiyalı Juho Hanninen oturacak.
Haber: Ege Geçyatan
-
İzmitli IONIQ 3 yollara çıktı
Hyundai IONIQ 3, dört donanım seçeneği ve 482 km'ye varan menziliyle satışa sunuldu
-
Renault MPV'de direnmeye karar verdi
Renault, E-Space konseptiyle popüleritesini kaybeden MPV segmentini terk etmeyeceğini söylüyor
-
816 HP'lik ikonik tasarımlı konsept
Peugeot, efsanevi 205 T16’dan ilham alan tamamen elektrikli E-T16 Concept’i tanıttı
-
Opel SW tasarımını yeniden yorumluyor
Opel, STX Concept ile station wagon modellerinin geleceğine ilişkin tasarım vizyonunu ortaya koydu
-
Efsanevi Citroën 2CV geri dönüyor
Elektrikli bir şehirli olarak tanıtılan 2CV konsepti ilk neslin pratik ve basit kimliğini koruyor
-
RCZ elektrikli geleceğine hazırlanıyor!
Peugeot'nun RCZ Vision konsepti katı hal bataryaya, 1000V mimariye ve 500 HP güce sahip
-
Fiat'tan fonksiyonel bir konsept...
Fiat, çirkin ördek yavrusu lakaplı Multipla modelinden ilham alan Multiplay konseptini tanıttı
-
Yeni Hyundai BAYON Paris'te tanıtıldı
Hyundai’nin yenilenen B-SUV modeli, artık daha fazla hacim, teknoloji ve konfor vaat ediyor
-
Bursalı Dacia Striker dünya sahnesinde
Dacia, C segmentindeki yeni crossover modeli Striker’ı Paris Otomobil Fuarı’nda tanıttı























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS