SEKTÖREL › Hyundai’den Kaká’ya yeni Santa Fe!

Hyundai’den Kaká’ya yeni Santa Fe!

09 Mayıs 2014 / 14:33 Ricardo Kaká 2014 FIFA Dünya Kupası boyunca Hyundai Santa Fe kullanacak

Hyundai’den Kaká’ya yeni Santa Fe!

Brezilya’da 12 Haziran-13 Temmuz tarihleri arasında yapılacak 2014 FIFA Dünya Kupası’nın ana sponsoru olan Hyundai, marka elçisi olarak belirlediği dünyaca ünlü futbolcu Ricardo Kaká’ya Santa Fe’sini teslim etti. Koreli üreticinin, Dünya Kupası boyunca düzenleyeceği birçok aktivitede başrol oynayacak olan Kaká, aynı zamanda tüm dünyadaki futbol fanatikleriyle marka arasında bir köprü görevi üstlenecek.

İtalya’nın Milano şehrinde yapılan teslim töreninde konuşan Brezilyalı oyuncu, anahtarını Hyundai Motor İtalya Başkanı ve CEO’su James Oh’un elinden alırken, “Hyundai’nin marka elçisi olduğum ve futbol ile ilgili tüm deneyim ve tecrübelerimi sporseverlerle paylaşacağım için son derece mutluyum. Ayrıca turnuva boyunca yepyeni bir Santa Fe kullanmak da harika olacak” dedi.

İtalya’nın köklü kulüplerinden A.C Milan’ın başarılı orta saha oyuncusu Kaká, üç kez “FIFA Yılın Futbolcusu” seçilmiş ve sezonun en iyi futbolcusuna verilen “Ballon d’Or” ödülünün sahibi olmuştu. Real Madrid’li İspanyol Iker Casillas ve Brezilyalı Oscar Emboaba da Ricardo Kaká gibi Brezilya 2014 boyunca Hyundai’nin reklamlarında, aktivitelerinde ve sosyal medya projelerinde ön plana çıkacak.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR