YENİ MODELLER › İşte yeni BMW 3-serisinin ilk fotoğrafları

İşte yeni BMW 3-serisinin ilk fotoğrafları

01 Ekim 2018 / 23:11 Merakla beklenen yeni BMW 3-serisinin görselleri dünya prömiyeri öncesinde ortaya çıktı

İşte yeni BMW 3-serisinin ilk fotoğrafları

Yeni BMW 3-serisi Paris Otomobil Fuarı'nın en çok merak edilen yenilikleri arasında bulunuyor. Bavyeralı marka için çok önemli bir model olan 3-serisinin G20 kodlu yeni neslinin fotoğrafları 2 Ekim tarihinde Paris'te gerçekleşecek dünya prömiyerinden hemen önce internette dolaşmaya başladı. Bimmerpost'un yayınladığı fotoğraflarda yeni 3-serisinin selefinden daha pürüzsüz çizgilere sahip olduğu ve önden 5-serisi ile büyük bir benzerlik gösterdiği fark ediliyor. Bunun yanında otomobilin arka bölümünde ise yepyeni bir tasarımla karşılaşıyoruz. Yatay ve ince stoplarla artık arkadan daha geniş bir görünüm sunan otomobilin bu bölümde yaşadığı marjinal değişim BMW tutkunları arasında fikir ayrılıklarına neden olabilir. Yeni tasarımı eskisinden farklılaştıran bir diğer detay da profil çizgisi. Önceki modelde kapı kollarının hizasından geçen profil çizgisi yeni nesilde daha yukarıya alınmış ki, bu da karşımıza daha pürüzsüz bir form çıkarıyor.

bf7fcea6159d798621ca4c4c1f956d0f_0.jpg

Otomobilin kabininde de ciddi bir yenilenme söz konusu. İlk bakışta daha minimalist görünen konsol, yeni direksiyon simidi, dijital gösterge paneli ve yeni multimedya ekranı kabinde ilk göze çarpan yenilikler arasında bulunuyor. Kabin görsellerinin birinde vites kolunun bulunmaması ise merak uyandıran bir ayrıntı.

bf7fcea6159d798621ca4c4c1f956d0f_1.jpg

Ortaya çıkan ilk görseller yeni 3-serisinin 330 M Sport ve M340i versiyonlarına ait. M Sport paketinde daha sportif ön tamponlara yer verildiği görülen otomobille ilgili detayları, sizlere Paris Otomobil Fuarı'ndaki tanıtımın ardından aktaracağız.

ÇOK OKUNANLAR