YENİ MODELLER › MINI Countryman'de etkili dokunuşlar

MINI Countryman'de etkili dokunuşlar

01 Haziran 2020 / 00:52 MINI Countryman, makyajla birlikte daha dikkat çekici bir görünüme ve yeni özelliklere kavuştu

MINI Countryman'de etkili dokunuşlar

MINI ailesinin en büyük üyesi Countyman makyajlandı. Countryman bu yenilenme operasyonunun ardından; rafine tasarımı, yeni ekipman seçenekleri ve yenilikçi teknolojileriyle MINI tutkunlarına daha keyifli bir sürüş deneyimi vadediyor.

Countryman’in MINI tasarım geleneklerine uygun olarak tasarlanan ön kısmı, modelin karizmasını daha fazla ön plana çıkarırken, yeniden dizayn edilen radyatör ızgarası ise MINI’ye özgü altıgen tasarım ve tek parça krom çerçeveyle şekilleniyor. Standart olarak sunulan LED farları ve LED sis farlarıyla daha şık bir görünüme kavuşan makyajlı MINI Countryman’in yenilenen arka tampon tasarımı, modelin güçlü ve çağdaş görünümüne katkıda bulunuyor. Ayrıca, Union Jack tasarımlı krom çerçeveli stoplar da dikkat çekici.

3461bc85c90d3ce184295b91a2288fb7_0.jpg

MINI Countryman, çok yönlü sürüş özelliklerini fonksiyonel iç mekan ile birleştiriyor. Tüm versiyonlarında spor deri direksiyon yer alan MINI Countryman’ın opsiyonel olarak sunulan elektrikli ayarlanabilir ön koltuklarının sürücü tarafında bir hafıza fonksiyonu da yer alıyor. Bir diğer yenilik olarak 5 inçlik yarı dijital gösterge opsiyonuyla sunulan MINI Countryman'in orta konsolunda ise dairesel tasarıma sahip 8.8 inçlik dokunmatik renkli ekran yer alıyor.

3461bc85c90d3ce184295b91a2288fb7_1.jpg

MINI Countryman'in kapsamlı bir şekilde geliştirilen motorları, sürüş keyfiyle yakıt tüketimi arasında daha iyi bir denge kurulmasına olanak sağlıyor. Türkiye’de Ağustos ayından itibaren otomobil severlerle buluşacak olan MINI Countryman, 116 bg güç üreten 1.5 litrelik dizel motora sahip MINI Countryman One D veya 136 bg güç üreten 1.5 litrelik benzinli motora sahip MINI Countryman Cooper model seçenekleriyle tercih edilebilirken, benzinli motor seçeneğinde daha fazla macera isteyenler için ALL4 dört çeker sistemi de sunulacak.

3461bc85c90d3ce184295b91a2288fb7_3.jpg

MINI Countryman'ın hibrit teknolojisine sahip Cooper SE versiyonu ise Avrupa pazarındaki seçenekler arasında yer alıyor. Ön tekerleklere güç ileten üç silindirli benzinli motor ile arka tekerlekleri döndüren elektrikli motorla kombine edilen Countryman SE, 220 bg'lik kombine sistem gücü sunuyor. BMW Group'un plug-in hybrid modellerinde kullanılan son nesil eDrive teknolojisiyle donatılan Countryman SE, sadece elektrikli motorunu kullanarak 55 ile 61 km arasında yol kat edebiliyor.

ÇOK OKUNANLAR