YEDEK PARÇA › Motorkros'un yıldızlarına Kärcher desteği

Motorkros'un yıldızlarına Kärcher desteği

19 Eylül 2024 / 12:36 Motosiklet dünyasının şampiyonluk için ter döken yıldızları, yarış sonrası Kärcher’in basınçlı yıkama makinelerini tercih etti

Motorkros'un yıldızlarına Kärcher desteği

Dünya motokrosunun en önemli yarışı olan Motokros Dünya Şampiyonası (MXGP), 7'nci kez Türkiye'de gerçekleşti. Organizasyonun 180 ülkede 3,5 milyar kişinin takip ettiği Türkiye etabında, Dünya Kadınlar Şampiyonası (WMX), Motokros Dünya Şampiyonası (MXGP) ve Dünya Gençler Motokros Şampiyonası (MX2) yarışmaları yapıldı. 25 ülkeden 150'ye yakın yarışçı birincilik için yarıştı. Temizlik teknolojilerinin dünyaca ünlü markası Kärcher, daha önce olduğu gibi bu yıl da organizasyondaki yerini aldı. Motokrosun yıldızlarının yarışına dünyanın en iyi pistine sahip Afyonkarahisar ev sahipliği yaparken, yarışçılar zorlu parkurlar sonrası kirlenen motosikletlerini, Kärcher’in basınçlı yıkama makineleriyle temizledi. Organizasyonda Kärcher’in K4, K5 ve K7 model basınçlı yıkama makineleri kullanıldı.  

8112da63413812eb7915b3537d228e21_0.jpg

Kärcher’in Basınçlı Yıkama Makineleri üstün teknoloji ve güçleriyle özellikle araç temizliğinde yüksek performans sunuyor. Ürünlerin etkin gücü sayesinde kirli yüzeylerden hiç eser kalmıyor. Kärcher Basınçlı Yıkama Makinelerinin sağladıkları tazyikli su ile yol kirinden kuş pisliğine, böceklerden çamura ve yapışmış zorlu topraklara kadar tüm kirleri bir çırpıda yok etmek mümkün. Uzman mühendislik, kullanıcı dostu tasarım, yenilikçi teknoloji ve basınçlı yıkama makineleri konusundaki yılların verdiği deneyimle Kärcher, kirlerle verilen mücadelede sizi zafere ulaştırıyor. 

Karcher Foto Galeri Tüm Karcher Foto Galerileri
ÇOK OKUNANLAR