MOTORSPORLARI › Murat Bostancı’dan üst üste üçüncü galibiyet

Murat Bostancı’dan üst üste üçüncü galibiyet

18 Ağustos 2014 / 23:21 Ford Castrol Team Türkiye pilotu Murat Bostancı Boğaziçi Rallisi’ni ilk sırada tamamlamayı başardı

Murat Bostancı’dan üst üste üçüncü galibiyet

Türkiye’nin hem en eski hem de en büyük uluslararası spor organizasyonlarından biri olan AVIS Boğaziçi Rallisi’ni Ford Fiesta S2000 ile yarışan Castrol Ford Team Türkiye pilotları Murat Bostancı-Onur Vatansever ikilisi kazandı. Avrupa Ralli Kupası takviminin bir yarışı olarak puan veren AVIS Boğaziçi Rallisi’ne katılan 4 yabancı ekipten geçtiğimiz yılın Avrupa Ralli Kupası galibi Ukraynalı Oleksandr Saliuk - Yevgen Chervonenko’dan oluşan ve Ford Fiesta R5 ile yarışan ekip ise ikinci oldu. Geçtiğimiz yılın Boğaziçi Rallisi birincisi olan Castrol Ford Team Türkiye takımından Orhan Avcıoğlu-Burçin Korkmaz ikilisi ise üçüncü olarak podyuma çıkma başarısını gösterdi.

Castrol Ford Team Türkiye Takım Direktörü Serdar Bostancı, “Geçtiğimiz yılın Avrupa Ralli Kupası şampiyonunun katıldığı yarışta elde ettiğimiz birincilik ve üçüncülük,  Türk pilotlarının yetenek ve kapasite anlamında kesinlikle hafife alınmaması gerektiğini bir kez daha göstermiştir” dedi.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR