MOTORSPORLARI › 'MY Team' Türkiye Ralli Şampiyonası'nda

'MY Team' Türkiye Ralli Şampiyonası'nda

06 Nisan 2012 / 18:18 Hakkı Ağaoğlu ve Cüneyt Göz’den oluşan MY Team, Türkiye Ralli Şampiyonası’nda başarı peşinde koşacak

'MY Team' Türkiye Ralli Şampiyonası'nda
Türkiye Ralli Şampiyonası 7-8 Nisan tarihlerinde Ege Rallisi ile başlıyor. Hakkı Ağaoğlu–Hakan Uçucu ve Cüneyt Göz–Ersin Ören ekipleri asfalt parkurda Ege Otomobil Sporları Kulübü tarafından düzenlenecek sezonun ilk yarışında start alacaklar.

My Team isimli yepyeni bir yapılanma ile biraraya gelen iki pilot, sponsorları  Ağaoğlu, Pozitifdekor.Com, Burn, Coca Cola, Deniz Medya Grup, Full, Sony, Strategia ve Tansaş’ın desteği ile iddialı bir sezon startı hedefliyorlar.
 
2011 Türkiye Ralli Şampiyonası sezonunda hızını gösteren ve sene sonunda İstanbul Ralli Kupası’nda bunu kanıtlayan Hakkı Ağaoğlu co-pilotu Hakan Uçucu ve GP Garaj tarafından hazırlanan Evo 9 otomobili ile sınıfında üst sıralarda olmayı hedefliyor.  2011 yılında Off Road’dan transfer olarak Türkiye Ralli Şampiyonası’nda yarışmaya başlayan Hakkı Ağaoğlu, 2012 sezonunda  Sınıf 3’de start alacakken, Cünety Göz sezona Sınıf 6’da yarışacağı Ford Fiesta R2 süprizi ile başlıyor.

Cüneyt Göz yarış öncesi yaptığı açıklamada: “Bu sezon öncesi çok çalışarak ortaya güzel bir iş çıkardık. Pilot arkadaşım Hakkı Ağaoğlu ve ben sınıflarımızda iddialı olmak için Ege Rallisi’nde start alacağız. Elim biraz soğumuştu ve Fiesta otomobili ilk kez kullanacağım ama sıkıntı yok. Teknik Motorspor’un hazırladığı otomobilimle yaptığım ilk test oldukça keyifliydi. Sponsorlarımıza bize verdikleri destek için teşekkür ederim, renkli bir sezon bizleri bekliyor, My Team’i izlemeye devam edin.” şeklinde konuştu.

ÇOK OKUNANLAR