SEKTÖREL › Opel ADAM, genç sanatçılara ilham veriyor

Opel ADAM, genç sanatçılara ilham veriyor

22 Temmuz 2012 / 02:19 Opel, yeni modeli ADAM için avantgard sanatçılarla işbirliği anlaşmaları yapmaya başladı

Opel ADAM, genç sanatçılara ilham veriyor
Şimdiden avantgard sanatçılarla ADAM için işbirliği anlaşmaları yapılmaya başlandı. Julien Simshauser, Totally Enormous Extinct Dinosaurs ve Invernomuto bunlardan bazıları.

Almanya, İngiltere ve İtalya’nın bu genç ve yaratıcı yetenekleri aynı zamanda ADAM için anahtar pazarları temsil ediyorlar. Bu işbirliği projesi, kullanıcıların, ADAM&YOU mikrositesinden, videolara, sahne arkası görüntülere ve fotoğraf çekim serüvenine ulaşabilmesini sağlıyor.

Opel Marka Pazarlama Direktörü Tomas Caetano, “Şık şehirli otomobilimiz ADAM’ın lansmanı için böyle yetenekli, genç, avantgard sanatçılarla çalışmaktan keyif duyuyoruz. Geleneksel Alman mühendislik faaliyetlerinden yola çıkarak ADAM’ın yaratım sürecinde kişiselleştirmenin en üst seviyesine ulaşabilmek için çalıştık. Bu yaratıcılık ve kişisellik sanatçıların işlerine de yansıyor” dedi. İşbirliğinin başlangıcında, henüz ilk fotoğraflar bile ortaya çıkmamışken, sanatçılara ADAM’ın özel, sahne arkası bir ön sunumu gerçekleştirildi. Sanatçılar ADAM’dan ilham alarak kendi tarzlarında yarattılar. Bu da, 3 farklı projenin ortaya çıkmasını sağladı. Zaten otomobil de 3 farklı trim, JAM, GLAM, SLAM ile pazardaki hiçbir otomobilde olmadığı kadar kişiselleştirilebiliyor.

Yeni ADAM’ın dünya prömiyeri 29 Eylül- 14 Ekim 2012’de Paris Motor Show’da yapılacak. Otomobillerin ilkiyse, showroomlara 2013 yılının ilk çeyreğinde girecek.

ÇOK OKUNANLAR