MOTORSPORLARI › Peugeot Türkiye, Yağız Avcı - Bahadır Gücenmez ikilisine sponsor oldu

Peugeot Türkiye, Yağız Avcı - Bahadır Gücenmez ikilisine sponsor oldu

16 Nisan 2016 / 23:18 Tecrübeli ikili bu yıl Türkiye Ralli Şampiyonası’nda Peugeot Türkiye’nin desteği ile Neo Motor adına yarışacak

Peugeot Türkiye, Yağız Avcı - Bahadır Gücenmez ikilisine sponsor oldu

Peugeot, tarihinde önemli bir yere sahip olan ralliyi desteklemeye devam ediyor. Peugeot Türkiye Yağız Avcı-Bahadır Güvenmez ikilisine sponsor oluyor. 2003 yılında ralli parkurlarına adım atan, 2007 yılında Türkiye Ralli Şampiyonası’nda yarış kazanan en genç isim olma unvanını kazanan, 2009’da ise Türkiye Ralli Şampiyonası’nı lider tamamlayan Yağız Avcı, sonrasında 2010 ve 2011’de de aynı unvanının korudu ve 2012’de Doğu Avrupa Ralli Şampiyonluğu’na ulaştı. 2013’te tekrar Türkiye Ralli Şampiyonu olan Avcı, son 2014 ve 2015’te de şampiyona ikincisi olarak sezonları tamamladı.

Peugeot Sport Türkiye’nin desteğiyle yeni otomobili Peugeot 208 T16 R5 ile yeni sezona katılacak olan Yağız Avcı’nın co-pilot koltuğunda Bahadır Gücenmez oturacak. İkili, 16-17 Nisan tarihlerinde Türkiye Ralli Şampiyonası sezon açılışının yapılacağı Saygılı Rulman Ege Rallisi’nde yeni otomobilleriyle ilk defa podyum mücadelesine girecek. 16 Nisan Cumartesi günü saat 13:30’da Forum Bornova önünden verilen olan start ile başlayan olan rallide yaklaşık 60 ekip iki gün boyunca Seferihisar bölgesindeki özel etaplar ile İzmir Park Yarış Pisti’ndeki seyirci özel etabında kozlarını paylaşıyor. Rallinin servis alanı her zaman olduğu gibi Balçova İnciraltı’nda yer alıyor. Rallinin finiş seremonisi ise 17 Nisan Pazar günü saat 16:30’dan itibaren Ramada Encore Hotel önünde gerçekleştiriliyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR