SEKTÖREL › Pirelli, gezici eğitim aracıyla yollarda...

Pirelli, gezici eğitim aracıyla yollarda...

28 Haziran 2013 / 12:01 Pirelli'nin Gezici Eğitim Aracı, lastik satış noktalarını çeşitli konularda bilgilendirmek üzere yola çıktı

Pirelli, gezici eğitim aracıyla yollarda...
Pirelli, 2013 yılı sonuna kadar 21 ilde 200’den fazla noktada, bireysel kullanıcılara ve satış noktalarına ulaşarak lastiklerin güvenliğe ve yakıt tüketimine olan etkileri konusunda bilgilendirmeyi amaçlıyor. Lastik hava basıncı, lastik diş derinliği, mevsimine uygun lastik kullanımı ve Pirelli’nin üstün performanslı ürünleri konusunda eğitim verecek olan Pirelli Gezici Eğitim Aracı, ilk eğitimini Mersin’de gerçekleştirerek yollara çıktı.

Pirelli Gezici Eğitim Aracı ile Pirelli Yetkili Satıcıları dışındaki çok markalı satış noktalarına ve oto servislerine de ulaşılarak Pirelli’nin ürünleri, Yola Devam ve Tyrelife lastik sigortası gibi hizmetleri ile ilgili de bilgi verilmesi hedefleniyor.

Pirelli Ticaret Direktörü Aşkın Bedük: “Ülkemizde lastik konusunda bilinç her geçen gün artış gösterse de henüz istenilen seviyelere ulaşmış değil. Lastik hava basıncı, diş derinliği ve mevsimine uygun lastik kullanımı gibi konular güvenlik açısından hayati önem taşımasının yanı sıra, ekonomi ve çevreye olan etkilerin azaltılması açısından da önem taşıyor. Günümüzde tüketicileri doğru şekilde bilgilendiren ve daha iyi servis sunan satış noktaları günden güne daha da önem kazanıyor. İşte bu sebeple, Gezici Eğitim aracımızla yaptığımız eğitimlerle satış noktalarını ve bu sayede ulaştığımız tüketicilerimizi araçların yerle temas eden tek noktaları olan lastiklerle ilgili bilgilendirerek bilincin artmasını hedefliyoruz. Bu bilincin artması için lastik üreticilerine ve satış noktalarına çok önemli sorumluluklar düşüyor. Pirelli olarak biz de bu sorumluluğumuzun bilinciyle tüketicilerimize en iyi şekilde hizmet vermek ve lastiklerle ilgili her türlü bilgilendirmeyi yapmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.  

ÇOK OKUNANLAR