MOTORSPORLARI › Pist sezonu İzmir'de start aldı

Pist sezonu İzmir'de start aldı

16 Nisan 2012 / 23:13 2012 Türkiye Pist Şampiyonası'nın ilk yarışı 14-15 Nisan tarihlerinde İzmir Ülkü Yarış Pisti'nde gerçekleştirildi

Pist sezonu İzmir'de start aldı
Türkiye Pist Şampiyonası’nda sezonun açılış yarışı İzmir Ülkü Yarış Pisti’nde gerçekleştirildi. 14-15 Nisan tarihlerinde TOSFED organizatörlüğünde gerçekleştirilen yarışlarda Süper, Maxi ve 1600 Grup olmak üzere üç farklı kategoride 22 pilot mücadele etti. Borusan Otomotiv Motorsport, Loft Oil T-Max Racing Team ve Ülkü Motorsporları takımlarının katılımına sahne olan yarışlar, iki gün boyunca yağmurun da etkisi ile pilotları oldukça zorladı.

Cumartesi günü yapılan ilk yarışlarda Maxi grupta Ülkü Motorsporları adına Ümit Ülkü birinci aynı takımdan Ünal Demir ikinci ve Loft Oil T-Max Racing Team adına Erbakan Malkoç üçüncü; Super grupta Loft Oil T-Max Racing Team adına Adnan Germirli birinci, Loft Oil T-Max Racing Team adına Fatih Yavuz ikinci ve Ülkü Motorsporları adına Zafer Özgün üçüncü oldular.

Pazar günü yapılan ikinci yarışlarda ise Ülkü Motorsporları adına Maxi grupta Ümit Ülkü birinci, Borusan Otomotiv Motorsport adına İbrahim Okyay ikinci, Loft Oil T-Max Racing Team adına Erbakan Malkoç üçüncü oldular. Super Grupta Borusan Otomotiv Motorsport adına Kaan Gürgenç birinciliği elde ederken Loft Oil T-Max Racing Team adına Ayhan Germinli ikinci ve yine aynı takımdan Şükrü Kök üçüncü oldu. 1600 Grupta da Ülkü Motorsporları adına Egemen Çivicioğlu birinciliğin sahibi olurken, ferdi yarışan Sedat Yılmaz ikinci ve Serhat Susuzoğlu üçüncü oldular.

ÇOK OKUNANLAR