MOTORSPORLARI › Portekiz Rallisi'ne hazırlanıyorlar...

Portekiz Rallisi'ne hazırlanıyorlar...

27 Ekim 2017 / 02:01 Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez ikilisi Peugeot 208 T16 R5 ile Portekiz’e hazırlanıyor

Portekiz Rallisi'ne hazırlanıyorlar...

20 Ekim Cuma akşamı start alan Marmaris rallisinde, yerli ve yabancı 41 otomobil ve 82 sporcu mücadele etti. Rallinin ilk gününü 3. sırada tamamlayan Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez ikinci gün ise şanssızdı. Rallinin son etabına ikinci sırada başlayan Avcı-Gücenmez ekibi Peugeot 208 T16 R5’te yaşadıkları mekanik problem nedeniyle finişe ulaşamadı. 

Avcı, yarıştan sonra yaptığı açıklamada Marmaris Rallisi'nde şanssız olduklarını ve motor arızası ile yarışa veda ettiklerini açıklarken, son üç yarışlarının biraz talihsiz geçtiğini ve ikisinden puansız ayrılarak şampiyonluk şanslarını yitirdiklerini belirtti. Bu nedenle 11-12 Kasım tarihlerindeki Kocaeli Rallisi’nde start alamayacak olan ekip, 17-18 Kasım'da Portekiz'de düzenlenecek olan Avrupa Ralli Kupası finaliyle sezonu noktalayacak. 

Balkan Ralli Kupası kapsamındaki Bulgaristan Rallisi’ni ikinci ve Sliven Rallisi’ni de birinci tamamlayarak finalde yarışmaya hak kazanan milli sporcular Yağız Avcı ve co-pilotu Bahadır Gücenmez bu rallide podyum yaparak sezonu tamamlamayı hedefliyor.

ÇOK OKUNANLAR