SEKTÖREL › Renault Classic internet sitesi açıldı!

Renault Classic internet sitesi açıldı!

16 Ekim 2012 / 00:35 Renault Classic, eski Renault tutkunlarına yönelik olarak yepyeni bir internet sitesi açtı

Renault Classic internet sitesi açıldı!
Renault Classic, dünyada var olan yüzlerce Renault kulübünün birbirleriyle iletişim kurmaları ve sorularına yanıt verilmesi amacıyla www.renaultclassic.com adresinden ulaşılabilen bir internet sitesi kurdu.  Bütün klüplere, koleksiyonculara, eski Renault ve Alpine tutkunlarına, aralarında ilişki kurma ve fikir alışverişinde bulunma olanağı sunacak olan bu web sitesinin menüsünde: Renault Classic biriminin tanıtımı ile Renault’nun otomobil koleksiyonunun sunumu var. 

Klüpler bu sitede arzu ettikleri takdirde isimlerinin anılmasını, tanıtılmalarını ve kendileriyle ilgili haberlerin, etkinliklerinin ve fotoğraflarının yayınlanmasını  sağlayabilecekler. Bu sitede aynı zamanda, örneğin resmiyet belgesi veya kayıt formları gibi dokümanların indirilmesini sağlayan pratik bir bölüm de bulunuyor.

www.renaultclassic.com sitesi Facebook (http://www.facebook.com/renaultclassic) sitesine ve à Renault Classic Youtube kanalına da bağlı.

KISACA RENAULT CLASSIC …
Renault koleksiyonunda 740’ın üzerinde araç var. Koleksiyon belgeler ve etkinliklerle ilgili bilgilerin muhafaza edildiği yüzlerce metrelik raftan oluşan bir arşiv, 3.200’ün üzerinde minyatür araç ve oyuncak, 1900 afiş ve 1/5 ölçeğinde 270 kadar maket bulunuyor.

Yaşayan koleksiyon, Renault Classic tarafından korunuyor, bakımı yapılıyor ve işletiliyor. Renault Classic koleksiyonu düzenli olarak fuarlarda, salonlarda, tarihi yarışlarda, yazılı basın ve TV röportajlarında ve bütün Avrupa’daki sportif etkinliklerde (World Series by Renault, Le Mans Classic, Goodwood Festival of Speed, Otomobil Fuarları…) teşhir ediyor. Böylece, 2011 yılında düzenlenen 200 operasyon kapsamında 5 milyonun üzerinde kişi Renault Koleksiyonuna dahil olan  araçlarla tanışma fırsatını elde etti.

ÇOK OKUNANLAR