
Renault'nun fütüristik konseptlerine ödül
09 Şubat 2019 / 00:48 Renault'nun ilgi çekici EZ konseptleri 2019 Uluslararası Otomobil Festivali’nde ödül aldı

Renault'nun EZ konsept otomobilleri üçlüsü, 34. Uluslararası Otomobil Festivali’nde, Grand Prix Yaratıcılık Deneyimi Ödülü’nün sahibi oldu. EZ-GO, EZ-PRO ve EZ-ULTIMO adındaki konseptleri, Renault’nun 2017’de açıklanan geleceğe dönük konsept otomobil planının parçası.
EZ konseptlerinden önce tanıtılan SYMBIOZ, geleceğin kişisel, otonom, elektrikli ve internet bağlantılı mobilitesini sergilerken, R.S. 2027 VISION konsept otomobili ise geleceğin Formula 1 aracına bir örnek olarak öne çıkmıştı. 2018 yılında Renault bu stratejisini devam ettirdi ve bireysel, kolektif veya profesyonel kullanıma dönük elektrikli şehir içi mobiliteyi keşfeden üç farklı konsept robot model serisinin lansmanını gerçekleştirdi.

Renault Grubu Tasarım Başkan Yardımcısı Anthony Lo: ”EZ konsept otomobilleri üçlüsünün almış olduğu Yaratıcılık Deneyimi Ödülü bizi onurlandırdı ve çok heyecanlandırdı. Bu konsept otomobiller yalnızca prototip olmakla sınırlı değiller. Geleceğin akıllı şehirlerinin ekosistemleriyle uyumlu olacak şekilde geliştirilen bu otomobiller, bireylerin ve profesyonellerin şehirlerde karşılaşacağı güçlükleri giderecek şekilde tasarlandı. Otomotiv sektörünün içinde bulunduğu bu heyecan verici süreçte, tasarımcılar olarak bize düşen görev, yaratıcı olmak ve müşterilerimize sürdürülebilir mobilite çözümleri sunmaktır” dedi.

EZ konsept otomobil serisinin bu ödülü kazanma nedenlerini Uluslararası Otomobil Festivali Başkanı Remi Depoix, şöyle açıkladı: ”Sponsorluğu Dassault Systèmes tarafından yapılan bu ödül, inovasyon ve internet bağlantılı deneyim açısından en gelişmiş konsept otomobillerini belirlemektedir. Bu üçlü, Renault tasarımcılarının yetenek ve yaratıcılıklarının harika bir örneğidir. Bu konsept otomobillerde şık tasarım, zariflik ve işlevsellik bir araya gelmiştir.”
-
Yeni BMW 3 Serisi tanıtıldı
Neue Klasse teknolojileriyle yenilenen 3 Serisi, içten yanmalı ve elektrikli i3 versiyonlarıyla tanıtıldı
-
Kia'nın SUV gamına yeni model eklendi
Kia’nın globalde en çok satan ikinci modeli Seltos, 2.349.000 TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye'de...
-
Elektrikli C Serisi satışa sunuldu
Çift motorlu C 400 4MATIC versiyonuyla ithal edilen otomobilin fiyatı 6.360.000 TL'den başlıyor
-
Yeni Hyundai TUCSON gün ışığına çıktı
Yeni TUCSON, yepyeni bir tasarım ve yeni nesil Pleos Connect bağlantı teknolojileriyle tanıtıldı
-
Volvo ES90 Türkiye’de
Volvo’nun tamamen elektrikli yeni modeli ES90’ın Türkiye fiyatı 7.027.440 TL olarak açıklandı
-
E-208 GTi, 2027’nin ilk yarısında Türkiye’de
281 beygir gücündeki Peugeot E-208 GTi 0-100 km/s hızlanmasını 5,5 saniyede tamamlıyor
-
Yeni MICRA'ya Green NCAP’ten 5 yıldız
yeni tamamen elektrikli Nissan MICRA, Green NCAP’in sürdürülebilirlik değerlendirmesinde en yüksek derece olan 5 yıldızı aldı.
-
Audi A6 Sportback e-tron ile 1.338 km'lik rekor
A6 Sportback e-tron performance, tek şarjla 1.338 km yol kat ederek Guinness Dünya Rekoru kırdı
-
Hyundai Leasing’in finansman ağı genişliyor
Hyundai Motor Türkiye’nin işletmelere yönelik finansman çözümü Hyundai Leasing’e BNP Paribas Finansal Kiralama da dahil oldu
-
Elektrikli Mercedes-Benz GLC, Almanya’da Ödül Aldı
Elektrikli GLC, German Car of the Year Awards jürisi tarafından “2027 Yılının Alman Premium Otomobili” seçildi























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS