SEKTÖREL › Skoda yetkili satıcılarında artık yeni bir konsept mevcut

Skoda yetkili satıcılarında artık yeni bir konsept mevcut

17 Ekim 2015 / 23:18 Çek üreticinin yeni “Yetkili Satıcı Konsept”, markanın yeni modellerinin tasarım dili ile uyum sağlıyor

Skoda yetkili satıcılarında artık yeni bir konsept mevcut

Son dönemde çıkardığı yeni modelleri ve çarpıcı tasarımlarıyla dikkatleri üzerine toplamayı başaran Skoda, otomobillerinin yanı sıra yetkili satıcı ağını da 2013 yılının sonunda yenilemeye başladı.

Skoda’nın yeni “Yetkili Satıcı Konsepti”, otomobillerin yeni tasarım diliyle uyum sağlarken müşterilerin beklentilerine odaklanan yapısıyla daha kullanışlı hale geldi. Çek üretici bu yeni yetkili satıcı tasarımıyla birlikte müşterilerle daha hızlı ve daha iyi iletişim kurmayı hedeflediğinin altını çiziyor. Yetkili satıcılardaki bu yapılanma ise mobilyalardan, dış tasarıma, renklere ve ışıklandırmaya kadar detaylı bir değişimi kapsıyor.

Dünya çapında 1.000 Skoda yetkili satıcısı yeni konsepte geçerken, marka Türkiye’de de yeni konsept çalışmalarını devam ettiriyor. Ülkemizde yer alan 21 Skoda yetkili satıcısı yeni konsept çalışmalarını tamamlarken. 2016 yılı sonunda ise 38 yetkili satıcının tamamının yenilenmiş konseptiyle müşterilerine hizmet vermeye başlaması planlanıyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR