
Suzuki
KONSEPT
› Suzuki Kizashi EcoCharge Concept
Suzuki Kizashi EcoCharge Concept
03 Mayıs 2011 / 01:50 Suzuki'nin yeni sedan modelinin bir de hibrid versiyonu geliştirildi. Ancak bu araç henüz bir konsept

Suzuki’nin büyük sedanı Kizashi'nin EcoCharge adlı hibrid konsepti, yakıt tasarrufu ve çevre kirliliği bakımından marka için önemli bir yere sahip. Bu otomobilde 144 bg güç ve 173 Nm tork üreten 2.0 litrelik benzinli motora 15 bg'lik bir elektrik motoru eşlik ediyor. Bu motor, enerjisini 115 voltluk lityum-iyon bataryalardan alırken, bu bataryalarsa fren esnasında şarj oluyor. Start-stop sistemine sahip olan Kizashi EcoCharge konseptinin bu haliyle, otoyol kullanımında %25 yakıt tasarrufu sağladığı belirtiliyor. 6 ileri otomatik şanzımanla donatılan aracın koltuklarındaysa çevreci materyallere yer verilmiş.
Kizashi EcoCharge konseptinin tasarımında da standart modelden daha farklı detaylara yer verilmiş. Mavi renkli LED farlar, siyah tavan ve düşük yuvarlanma dirençli lastiklerin çevrelediği siyah jantlarıyla bu konsept, diğer Kizashi'lerden ayrılıyor.
Haber: Kerem TOKMAK
Kizashi EcoCharge konseptinin tasarımında da standart modelden daha farklı detaylara yer verilmiş. Mavi renkli LED farlar, siyah tavan ve düşük yuvarlanma dirençli lastiklerin çevrelediği siyah jantlarıyla bu konsept, diğer Kizashi'lerden ayrılıyor.
Haber: Kerem TOKMAK
ÇOK OKUNANLAR
-
Yeni Dacia modelinin ismi açıklandı
Dacia, kuralları yeniden yazmaya hazırlandığı söylenen yeni crossover modelinin adını STRIKER olarak açıkladı
-
X-Trail 25 yılda 8 milyondan fazla sattı
Nissan X-Trail, 25 yıllık model tarihinde dünya genelinde 8 milyondan fazla satışa ulaştı
-
BYD’den çığır açan FLASH şarj teknolojisi
BYD, elektrikli araçlarda şarj süresini önemli ölçüde kısaltan yeni teknolojilerini tanıttı
-
T10X için yeni yazılım güncellemesi
Togg, T10X modeli için geliştirilen yeni TruOS güncellemesini uzaktan erişimle sunmaya hazırlanıyor
-
Yeni AMG GT 4 Kapı Coupé’nin kabini tanıtıldı
Mercedes‑AMG, yeni GT 4 Kapı Coupé'nin sürücü odaklı dijital kokpit tasarımını paylaştı
-
Bursalı Dacia Striker gün ışığına çıktı
Dacia'nın ülkemizde üreteceği yepyeni modeli Striker çok yönlü bir crossover olarak yollara çıkacak
-
Yeni nesil limuzin: Mercedes-Benz VLE
Mercedes-Benz VLE, limuzin konforu ile MPV çok yönlülüğünü bir araya getiriyor


























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS