KAMPANYALAR › Toyota, Kasım ayına özel bir kampanya düzenliyor

Toyota, Kasım ayına özel bir kampanya düzenliyor

04 Kasım 2016 / 19:19 Toyota Türkiye’nin Kasım ayı boyunca sürecek kampanyasında 6.000 TL’ye varan indirimler mevcut

Toyota, Kasım ayına özel bir kampanya düzenliyor

Toyota Kasım ayı kampanyası dahilinde benzersiz fırsatlar sunuyor. Toyota Türkiye’nin Kasım ayı boyunca geçerli olacak kampanyasında 6.000 TL’ye varan indirimlerin yanı sıra, sıfır kilometre araç alan müşterilere sağlanan Forever Kart kampanyası kapsamında BP’den 3 ay boyunca yüzde 5 akaryakıt hediyesi de sunuluyor.

İçerisinde bulunduğumuz yılın başından Eylül ayına kadar tüm modellerin yer aldığı perakende satış sıralamasında birinci sırada bulunan Corolla 4.000 TL’ye varan indirimlerle Toyota’nın Kasım kampanyasında yerini alıyor. Japon üreticinin ilk kompakt SUV modeli olan RAV4 ve arazi şartlarında olduğu kadar şıklığı ile de şehir yollarının vazgeçilmezi Hilux 5.000 TL’ye varan indirimle kampanyaya dahil oluyor. Toyota Türkiye’nin Kasım kampanyasında Yaris Hyrid 6.000 TL’ye, Yaris 1.33 3.000 TL’ye varan indirimle sunulurken, Auris 2.000 TL’ye varan indirimler ile yeni müşterilerini bekliyor. Kasım ayında, Toyota Yaris 44.900 TL, Auris 54.950 TL, Corolla 56.950 TL ve Hilux 76.900 TL’den başlayan fiyatlar ile yeni sahiplerini bekliyor.

Toyota, tarım ve hayvancılık geliri olan çiftçilere de kasım kampanyasında özel bir ayrıcalık tanıyor. ALJ Finans ve Garanti Bankası tarafından sunulan Çiftçi Kredisi imkanına Kasım ayında da devam eden Toyota’nın bu uygulamasından yararlanmak isteyen çiftçiler için eşit ödemeli, altı ayda bir ödemeli, yılda bir ödemeli ve hasat dönmelerinde ödemeli kredi seçenekleri bulunuyor. ALJ Finans ve Garanti Bankası işbirliği ile sunulan bu kredi ile Toyota sahibi olmak isteyen çiftçiler yüzde 1,27’den başlayan faiz oranlarından yararlanabiliyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR