
Toyota'dan Ağustos fırsatları
07 Ağustos 2019 / 22:42 Toyota, Ağustos kampanyasında özel faiz ve ÖTV avantajları sunuyor

Toyota, Ağustos kampanyasında sunduğu özel vade ve faiz avantajlarının yanı sıra belirli modellerinde ÖTV farkını da karşılıyor. Toyota'nın kampanyasında “2019 Türkiye’de Yılın Otomobili” seçilen yeni Corolla’nın benzinli motor seçeneğini hurda indirimiyle birlikte 15 bin TL’lik fiyat avantajıyla satın almak mümkün.
Yaris’in benzinli seçeneği için 10.700 TL'ye varan indirim avantajları ile cazip fırsatlar devam ediyor. Yaris 80.450 TL’den başlayan fiyatlarıyla, Yaris Hybrid ise hurda teşvikli 135.900 TL’den başlayan fiyatıyla dikkat çekiyor. C-HR'ın benzinli versiyonunda hurda teşviki ile 12.000 TL'ye varan, C-HR Hybrid'de de ÖTV desteği ile 14.450 TL'ye varan indirim uygulanıyor. Bunun yanı sıra Toyota, hibrit ürün gamının lüks segmentteki temsilcisi Yeni Camry Hybrid modelinde ÖTV farkına destek veriyor ve kampanyaya indirimli fiyatlarla dahil ediyor.
Her türlü yol koşullarının üstesinden başarıyla gelen efsane pick-up 2018 model 4x2 Hilux MT için, 40 bin TL’ye 12 ay vadede “0” finansman avantajı ağustos ayında da devam ediyor.
oyota’nın Ağustos kampanyası, yüzde 1.39’dan başlayan finansman oranları ve 60 aya varan vade seçeneklerini kapsıyor.
-
Elektrikli Corsa'ya GSE dopingi
281 beygir gücündeki Corsa GSE, 0-100 km/s hızlanmasını sadece 5,5 saniyede tamamlıyor
-
Audi Q9'da lüks ve konfor şovu
Q9, geniş yaşam alanı, elektrikli kapıları, panoramik cam tavanı ve 4D ses sistemiyle dikkat çekiyor
-
Çinli'den yeni hedef...
OMODA & JAECOO, yıllık 1 milyon adetlik satış hedefi için yeni büyüme stratejisini açıkladı
-
Ford’dan Avrupa hamlesi
Ford, Avrupa’daki yeni büyüme stratejisini “Ready-Set-Ford” etkinliğinde duyurdu. İşte detaylar...
-
Skoda'nın yeni elektriklisi Epiq tanıtıldı
Yaklaşık 440 kilometre menzil sunan Epiq, 2027 Haziran’ından itibaren Türkiye’de satışa sunulacak
-
Mercedes-AMG GT 4 Kapı Coupe elektriklendi
Mercedes-AMG, 1.169 HP gücünde tamamen elektrikli yeni GT 4-Kapı Coupe'yi tanıttı
-
Bütçe dostu Dacia Logan geri döndü
Yeni Logan, benzinli ve LPG’li motor seçenekleriyle haziran ayında satışa çıkacak
-
Honda Motosiklet Çamkıran İzmir'de açıldı
Honda Motosiklet Çamkıran; satış, servis ve aksesuar hizmetlerini tek noktada sunacak























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS