KAMPANYALAR › Toyota’dan “Eski Dostlar”a özel fırsatlar…

Toyota’dan “Eski Dostlar”a özel fırsatlar…

03 Şubat 2016 / 00:11 2007 ve öncesi Toyota modellerine sahip olanlar için bir çok servis ve yedek parça avantajı bulunuyor

Toyota’dan “Eski Dostlar”a özel fırsatlar…

Toyota “eski dostları” için özel bir kampanya hazırladı. 2007 ve öncesi Toyota modellerine sahip olanlar “Eski Dostlar Paketi” ile birçok servis ve yedek parça avantajından yararlanabiliyor.

Özellikle 2007 ve öncesi belirli Corolla ve Yaris modelleri için cazip fiyat avantajlarına sahip “Özel Fiyatlandırılmış Parçalar ve Avantajlı Menü” gruplarının oluşturulduğu fırsat paketlerinde, farklı bakım ve onarım menüleri yer alıyor. Kampanya dahilinde ayrıca birçok yedek parça da çeşitli avantajlar ile sunuluyor.

“Yılların Toyotacılarına Eski Dostlar Paketi” ile 2007 ve öncesi tüm model yılı araçlar Toyota Forever Kart “diamond” statüsüne kavuşurken, bu araçlara yedek parçada yüzde 20, işçilikte yüzde 30 gibi pek çok avantaj sağlanıyor. Eski dostlar paketi ile Toyota Plazalara gelenler kampanya ile birlikte Medline Acil Sağlık Hizmetleri’nden de bir yıl boyunca ücretsiz olarak yararlanabiliyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR