MOTORSPORLARI › Uçan Finli Hanninen!

Uçan Finli Hanninen!

07 Temmuz 2012 / 22:15 Boğaziçi Rallisi’nde, Fin ekip Juho Hanninen-Mikko Markula’nın liderliği ikinci gün de devam etti

Uçan Finli Hanninen!
41.Boğaziçi Rallisi’nde zirve mücadelesi nefes kesiyor. 6 ülkeden 56 ekibin start aldığı ve toplam 14 özel etaptan oluşan rallinin, 348 km uzunluğundaki ikinci günü 6 özel etabın geçilmesiyle son buldu.

2010 Intercontinental Rally Challenge ve 2011 Dünya S-WRC Şampiyonu Skoda Motorsport takımından Juho Hanninen-Mikko Markula ilk gün ele geçirdikleri liderliği ikinci gün de korumayı başardı. Fin ekibin 43,6 saniye ardından, geçen yılın birincisi Castrol Ford Team Türkiye’den Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez ekibi ikinci sırada Pendik servis alanına ulaşmayı başardı. Üçüncülüğü Pegasus Racing adına Türk lisansı ile yarışan İtalyan ekip Luca Rossetti-Matteo Chiarcossi elde ederken, Bonus Parkur Racing’den Ercan Kazaz-Emire Cantürk dördüncü ve Team 47 Motorsports’tan Volkan Işık-Vedat Bostancı beşinci sırada ikinci günü tamamladılar.

41.Boğaziçi Rallisi’nde 08 Temmuz Pazar sabahı 08.30’da yeniden direksiyon başına geçecek olan ekipler saat 16.45’den itibaren finişe ulaşabilmek için ter dökecekler.

Organizasyon ile ilgili detaylı bilgi ve canlı etap sonuçlarına www.bogazicirallisi.com adresinden ulaşabilirlersiniz…

ÇOK OKUNANLAR