V1 Challenge'de Antalya'da...
15 Kasım 2013 / 10:22 Türkiye’nin ilk yerli motorsporları şampiyonası V1 Challenge’da son yarış 16 Kasım'da Antalya’da koşulacak!

TIKLAYINIZTÜRKİYE’NİN ÜNLÜLERİ VOLKICAR İLE ANTALYA’DA
Dünya Şampiyonu motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu , dizi ve reklam oyuncusu Ümit Erdim, Türkiye Şampiyonu Yağız Avcı ve VOLKICAR’ın kahramanı Can Tolon V1 Challenge yarışları için Antalya’da… Ayrıca dünyaca ünlü Lübnan'lı pilot Abdo Feghali misafir pilot olarak yarışa katılacak. Türkiye’nin ilk yerli motorsporları şampiyonası V1Challenge’da sezonun son yarışı 16 Kasım Cumartesi günü Antalya’da koşulacak ve bu ünlü isimler ile V1 Challenge pilotları kozlarını paylaşmak için VOLKICAR yarış otomobilinin direksiyonuna geçecek. Yarış Antalya Expo Center Anfaş Atex Fuarı’nda düzenlenen Doğa, Macera, Spor ve Alternatif Turizm Fuarı kapsamında yapılacak.
Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu VOLKICAR ile start alacak
Ülkemizin motorsporları alanında yetiştirdiği en önemli isimlerden Kenan Soğuoğlu, VOLKICAR yarışı için Antalya’da olacak. Misafir pilot olarak yarışa katılacak olan Red Bull sporcusu Sofuoğlu VOLKICAR ile izleyenlere unutulmaz anlar yaşatacak. Her zamanki gibi yine iddialı olan Sofuoğlu yarışa adrenalin katacak. V1 Challenge yarışları Cumartesi günü 15:00’ten itibaren Antalya Fuar Alanı’nda ücretsiz olarak izlenebilecek. Cuma ve Cumartesi iki gün boyunca Volkan Işık showları, Red Bull standı, Power FM simulatörü ve şehir içi VOLKICAR turları ile Antalya’da tam bir motorsporları festivali yaşanacak. Ayrıca Antalya Expo Center Fuarındaki VOLKICAR standında yarış otomobilleri, motosikletler ve karting modelleri sergilenecek.
V1 Challenge 2013 Şampiyonu Antalya’da Belli Olacak
Otomobil sporu severlerin merakla beklediği V1 Challenge’ın altıncı ve son yarışında şampiyonluk heyecanı yaşanacak. Altın kupaya en yakın pilot genç Can Tolon ancak ilk senenin şampiyonu ünlü rallici Burak Çukurova şampiyonluğu Tolon’a kolayca bırakmak istemiyor ve son yarışta en iyi netice için piste çıkacak. Türkiye’nin ilk yerli malı yarış otomobili VOLKICAR ile organize edilen ilk yerli şampiyona V1 Challenge, ilk iki sezonda olduğu gibi bu sene de büyük ilgi gördü. Tarsus, Bursa, İzmir, Aydın ve Kocaeli ‘nin ardından son yarış için ilk kez Antalya’ya giden yarış serisi üçüncü sezonunda şehir merkezlerinde kalabalık seyirci kitleleri önünde organize ediliyor ve büyük ilgi görüyor.
Volkan Işık yarıştan önce şunları söyledi: “Antalyalıları yarışımıza bekliyoruz, bu fırsatı kaçırmasınlar. İlk Türk yarış serisi olan V1 Challenge ilk kez Antalya’ya geliyor. 3 sene önce şampiyonamıza ilk başladığımızda Antalya’da bu yarışı yapmak hedefimizdi. Yüksek bir ilgi bekliyoruz. Antalyalılarla buluşmamıza destek veren Antalya Valiliği, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve ANFAŞ’a teşekkürlerimi sunuyorum. ”


-
Volvo EX30, Good Design Award 2025 ödülünü kazandı
EX30, tasarım ve sürdürülebilirlik kriterleriyle "Good Design Award 2025"te Ulaşım kategorisinde ödüle layık görüldü
-
T10X için yeni yazılım güncellemesi
Togg, T10X modeli için geliştirilen yeni TruOS güncellemesini uzaktan erişimle sunmaya hazırlanıyor
-
BYD’den çığır açan FLASH şarj teknolojisi
BYD, elektrikli araçlarda şarj süresini önemli ölçüde kısaltan yeni teknolojilerini tanıttı
-
X-Trail 25 yılda 8 milyondan fazla sattı
Nissan X-Trail, 25 yıllık model tarihinde dünya genelinde 8 milyondan fazla satışa ulaştı
-
Yeni Dacia modelinin ismi açıklandı
Dacia, kuralları yeniden yazmaya hazırlandığı söylenen yeni crossover modelinin adını STRIKER olarak açıkladı
-
Superb Sportline MHEV Türkiye’de...
1.5 litrelik hafif hibrit motora sahip Škoda Superb Sportline'ın fiyatı 3.682.500 TL’den başlıyor
-
Omoda'lar Mart ayında satışa çıkıyor
OMODA ve JAECOO, yeni SUV modelleri Omoda 5 ve Omoda 7’yi mart ayında satışa sunacak
-
Stellantis 2025’i 153,5 milyar euro gelirle tamamladı
Dev şirket 2026’da operasyonel verimlilik ve kârlı büyümeye odaklanacağını açıkladı.
-
Volvo’dan 2,5 milyon aracı kapsayan büyük güncelleme
Volvo Cars, 85 ülkeyi kapsayan kablosuz yazılım güncellemesiyle yeni Volvo Car UX arayüzünü kullanıcılarla buluşturuyor
-
GTI ruhu WEC mücadelesinde...
Team Peugeot TotalEnergies, 93 ve 94 numaralı Peugeot 9X8 için GTi mirasından ilham alan yeni tasarımını tanıttı














FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS