MOTORSPORLARI › V2 Challenge'da final heyecanı...

V2 Challenge'da final heyecanı...

27 Mart 2012 / 13:25 V2 Challenge İstanbul’un ilk kupasının sahibi 31 Mart'ta İzmit Körfez Pisti'nde belli olacak

V2 Challenge'da final heyecanı...
Türkiye’nin ilk özgün yarış otomobili Volkicarlar’ın yarıştığı ve amatör pilotların katılımıyla düzenlenen V2 Challenge İstanbul’un ilk iki yarışı geride kalırken heyecanın dozu da yükseliyor. İki yarışta iki farklı pilotun 1’incilik kürsüsüne çıktığı V2 Challenge İstanbul’da düğüm, final mücadelesinde çözülecek.

İlk yarışını ikinci bitiren Ümitcan Özdemir, mücadelenin 2’inci ayağında birinci olarak ilk V2 Challenge İstanbul Kupası’na sahip olmak için büyük avantaj elde etmişti. Genel sıralamada 15’şer puanla ilk iki sırayı paylaşan ilk yarışın galibi Yiğit Timur ve genç pilot Ümitcan Özdemir, son kozlarını Körfez Yarış Pisti’nde paylaşarak ilk V2 Challenge İstanbul kupasını kaldırmak için yarışacak.

Tüm motorspor severlere katılımın serbest olduğu V2 Challenge İstanbul’un final yarışında bu kez 2’si kadın 15 amatör pilot mücadele edecek.  Körfez Yarış Pisti’nde 31 Mart Cumartesi günü düzenlenecek final,  antreman turlarıyla saat: 10.00’da başlayacak ve ödül töreni ile saat: 16.00’da son bulacak.

ÇOK OKUNANLAR