MOTORSPORLARI
› Volkicar'da Şampiyon belli oldu
Volkicar'da Şampiyon belli oldu
18 Kasım 2013 / 08:25 Volkicar'da bir sezon daha geride kaldı. Bu sezonun şampiyonu ve altın kupanın sahibi Can Tolon oldu.

V1 Challenge’ın Antalya’da koşulan son yarışı motorsporlarında yeni bir yıldızın doğuşuna sahne oldu. Can Tolon Antalya’da birinci olarak bu sezon altıncı yarışını kazandı. Böylelikle üç senedir düzenlenen V1 Challenge’da bir ilk yaşandı ve Can Tolon podyumun en üst basamağında altı kez üst üste yer alan ilk pilot oldu. 2013 sezonuna adını altın harflerle yazdıran MSA pilotu Tolon aynı zamanda sezon sonunda verilen Altın Kupa’nın da sahibi oldu.
Foto Galeri
Tüm Foto Galerileri
ÇOK OKUNANLAR
-
Elektriğin Zirvesi: CONCEPT AMG GT XX Mercedes-AMG, 1000 kW gücündeki CONCEPT GT XX ile hiper otomobil kavramını baştan yaratıyor
-
Hyundai “2025’in En Etkili Şirketleri” arasında Hyundai Motor Grubu, TIME dergisi tarafından “2025’in En Etkili 100 Şirketi” listesine dahil edildi
-
Elektrikli ralli çağının yeni yüzü Alpine, 70'inci yılını elektrikli bir yarış canavarı olan A290 Rallye ile kutluyor