YENİ MODELLER › Volkswagen, dördüncü jenerasyon Caddy’i ortaya çıkardı

Volkswagen, dördüncü jenerasyon Caddy’i ortaya çıkardı

05 Şubat 2015 / 18:20 Alman üreticinin hafif ticarisi artık yeni bir tasarıma sahip

Volkswagen, dördüncü jenerasyon Caddy’i ortaya çıkardı

Volkwagen, 2015 model Caddy’yi tanıttı. Hafif ticari aracın tasarımındaki değişiklikler ilk bakışta göze çarpıyor. Aracın yeni tasarımı daha büyük bir ızgara ve ızgaraya eşlik eden yeniden tasarlanmış farları, yeni arka tamponu, yeniden tasarlanmış stopları ve yeniden tasarlanmış bagaj kapağını bünyesinde barındırıyor.

Hafif ticarinin iç mekanında yapılan değişiklikler ise daha belirgin. Yeni Caddy artık yeni bir gösterge paneline, revize edilmiş vites koluna, yeni kapı panellerine, altı düzleştirilmiş direksiyona ve metalik detaylara sahip. Yüksek donanımlı versiyonlar ise aracın rengine uygun detaylar ile birlikte gelirken, Volkswagen yeni aracının Discover Media, Composition Media ve Composition Color infotainment sistemlerinden bir tanesi ile satın alınabileceğini söylüyor. Kabinde klima sisteminin infotainment sisteminin üzerine yerleştirilmiş olması da yeniliklerden bir tanesi olarak göze çarpıyor.

Yeni Caddy’nin kaputunun altında benzinli seçenekler olarak 102 bg üreten 1-litre üç silindirli TSI, 84 bg üreten 1.2-litre dört silindirli TSI ve 125 bg güç üreten 1.4-litre dört silindirli TSI motorlardan bir tanesi veya dizel seçenekler olarak güçleri 75 bg ile 150 bg arasında değişen dört adet 2-litre TDI dizel motordan biri yer alabiliyor. Satışına önümüzdeki Haziran ayında başlanacak olan yeni Caddy muhtemelen ülkemizde 1.6-litre TDI dizel motor seçeneğine de sahip olacaktır.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR