GÜNDEM › Volvo'ya Red Dot Tasarım Ödülü

Volvo'ya Red Dot Tasarım Ödülü

21 Ekim 2013 / 14:18 Sensus Connected Touch isimli Volvo'nun yeni bağlantı sistemine, tasarımcı ve tasarım uzmanlarından oluşan bir jüriye sahip olan Red Dot Tasarım Ödülü verildi.

Volvo'ya Red Dot Tasarım Ödülü

Volvo Car Group Pazarlama, Satış ve Müşteri İlişkileri Kıdemli Başkan Yardımcısı Alain Visser; "Bağlantı çözümlerimiz daha keyifli ve güvenli sürüş yapmak için tasarlanmıştır. Red Dot Tasarım Ödülü de bu sezgisel yaklaşımı onaylıyor. Sürekli bağlantıda kalma isteklerini yerine getiriyor,” dedi ve ekledi: " Sensus Connected Touch, 2014 yılında tanıtılacak tamamen yeni Volvo XC90’ın bilgi ve eğlence paketinin bir parçası olacak fabrika çıkışı dikey dokunmatik ekranın tanıtımı için de zemin hazırlıyor...”

Yeni ve ikinci el Volvo’lar için de kullanılabilir. Sensus Connected Touch; Volvo V40, S60, V60, XC60, V70, XC70 ve S80’in birçok modeline yetkili satıcılar tarafından monte edilebilen bir aksesuar. Ayrıca model yılı 2011’den itibaren satılan tüm

Volvo otomobillere de 7 inçlik ekranlı Sensus bilgi-eğlence sistemi entegre edilebiliyor.Kızılötesi ışın taramalı 7 inçlik dokunmatik ekran, eldiven giyildiğinde dahi kullanılabiliyor.

Sistemin Wi-Fi bağlantısı ise otomobile monte edilmiş bir 3G/4G aparatı ya da sürücünün cep telefonu üstünden yapılıyor. Cep telefonu ve Sensus Connected Touch arasındaki internet verisi aynı zamanda Wi-Fi üzerinden transfer edilebiliyor. Wi-Fi bağlantınızı otomobiliniz kullanan herkesle paylaşabiliyorsunuz.

ÇOK OKUNANLAR