
VW'den yeni bir pick-up konsepti
14 Kasım 2018 / 22:30 Volkswagen Tarok adındaki yeni pick-up konseptini Sao Paulo Otomobil Fuarı'nda tanıttı

Yıllar önce sunduğu Amarok modeliyle pick-up segmentinde başarı yakalayan Volkswagen, bu sınıfa yeni bir model daha sunmaya hazırlanıyor. 2018 Sao Paulo Otomobil Fuarı'nda gün ışığına çıkan Tarok adındaki pick-up konsepti, çekici bir tasarımı pratik özelliklerle bir araya getiriyor.

Tıpkı Amarok gibi 4 kişilik bir kabine sahip olan Tarok, katlanabilen arka panelle birlikte genişletilebilen çok kullanışlı bir yükleme alanı sunuyor. Aslında Tarok'un yükleme alanı çok uzun sayılmaz, ancak arka koltukların gerisindeki panelin katlanması ve arka kapağın açılmasıyla birlikte araç 2775 mm uzunluğundaki yükleri taşıyabiliyor. 1 tonluk bir taşıma kapasitesi sunan Tarok'un kabin tasarımı ise modern çizgileriyle SUV'leri hatırlatıyor. Bilgi eğlence sistemi, dijital gösterge paneli ve dijital klima kontrolleri gibi teknolojik öğeler barındıran kabindeki kumanda birimleri ise güncel VW gamından tanıdık gelmekte.

Tarok'ta düşük hacimli benzinli bir motora yer verilmiş. 150 bg gücündeki 4-silindirli 1.4 litrelik TSI motora, 6-ileri otomatik şanzımana ve 4MOTION dört tekerlekten çekiş sistemine sahip olan otomobil, saf etanol (E100) ve benzin-etanol (E22) karışımıyla kullanılabilecek. Otomobilin üretim versiyonunda 150 bg gücünde 2.0 litrelik turbo-dizel motor seçeneğinin de olacağı belirtiliyor.


-
C Serisi elektrik dönüşümünü tamamladı
Mercedes-Benz, tamamen elektrikli yeni C-Serisi ile orta sınıfta teknolojik çıtayı yükseltiyor
-
IONIQ 3'ün önündeki perde kalktı
Hyundai'nin İzmit'te üreteceği yeni elektriklisi, en uygun fiyatlı IONIQ modeli olacak
-
Skoda’nın mobil şarj hizmetine yoğun ilgi
Yüce Auto–Skoda’nın mobil şarj hizmeti, ilk çeyrekte farklı markalardan yüzlerce kullanıcıya ulaştı
-
Formula 1 İstanbul’a dönüyor
İstanbul Park, 2027 itibarıyla en az 5 yıl boyunca Formula 1 takvimine yeniden dahil edildi
-
Yeni Vivaro Kamyonet Türkiye’de satışta
Opel, Tofaş üretimi yeni Vivaro Kamyonet'i 1 milyon 715 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sundu
-
Mercedes-Benz EQS'in menzili artık 926 km
Yenilenen EQS, artırılmış menzil, yeni elektrik mimarisi ve yapay zeka destekli teknolojilerle tanıtıldı
-
Elektrikli Porsche Cayenne Coupé tanıtıldı
Cayenne Coupé, yüksek performans, uzun menzil ve 911’den ilham alan bir tasarım sunuyor























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS