
WCOTY'den Taycan'a 2 ödül birden
12 Nisan 2020 / 02:08 Porsche’nin ilk elektrikli spor otomobili Taycan iki kategoride WCOTY ödülüne layık görüldü

Porsche Taycan, 2020 Dünyada Yılın Otomobili (WCOTY) seçimlerinde “En İyi Lüks Otomobil” ve “Yılın Performans Otomobili” kategorilerinde ödüle layık görüldü. "Dünyada Yılın Performans Otomobili" kategorisinde Porsche 911 ve 718 Spyder/Cayman GT4 ile rekabet eden Taycan ipi önde göğüsledi. Porsche Taycan ayrıca "Dünyanın En İyi Lüks Otomobili" ödülünü de kazandı. Porsche Taycan, son iki yılda ağırlıklı olarak Almanya, ABD, İngiltere ve Çin ana pazarlarında olmak üzere yaklaşık 40 uluslararası ödül kazandı.
Porsche Araştırma ve Geliştirme departmanı Yönetim Kurulu Üyesi Michael Steiner ödüllerle ilgili şu değerlendirmede bulundu: “Bu iki ödül, Taycan modelini geliştirirken koyduğumuz hedeflerimizi taçlandırıyor. Herhangi bir performans otomobiliyle boy ölçüşebilecek, sürücü odaklı, tamamen elektrikli bir spor otomobil yaratmak istedik. Aynı zamanda günlük kullanım özelliğine sahip, çağdaş, dijitalleşmiş konfora sahip bir tasarım üzerinde durduk. WCOTY jürisinin bu çabalarımızı ödüllendirmesinden ötürü büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz.”

Porsche AG Yönetim Kurulu Başkanı Oliver Blume ise, “Ödüller, müşterilerimizden gelen olumlu geri bildirimleri destekliyor ve gelecekteki çalışmalarımız için büyük bir motivasyon kaynağı oluyor” dedi ve sözlerine şöyle devam etti: “Kendimizi sürdürülebilir mobilitenin öncüsü olarak görüyoruz. Tamamen elektrikli ve yüzde 100 Porsche imzası taşıyan Taycan ile yollara hem duyguları harekete geçiren hem de son derece yenilikçi bir spor otomobil kazandırdık.”
-
Yeni BMW 3 Serisi tanıtıldı
Neue Klasse teknolojileriyle yenilenen 3 Serisi, içten yanmalı ve elektrikli i3 versiyonlarıyla tanıtıldı
-
Kia'nın SUV gamına yeni model eklendi
Kia’nın globalde en çok satan ikinci modeli Seltos, 2.349.000 TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye'de...
-
Elektrikli C Serisi satışa sunuldu
Çift motorlu C 400 4MATIC versiyonuyla ithal edilen otomobilin fiyatı 6.360.000 TL'den başlıyor
-
Yeni Hyundai TUCSON gün ışığına çıktı
Yeni TUCSON, yepyeni bir tasarım ve yeni nesil Pleos Connect bağlantı teknolojileriyle tanıtıldı
-
Volvo ES90 Türkiye’de
Volvo’nun tamamen elektrikli yeni modeli ES90’ın Türkiye fiyatı 7.027.440 TL olarak açıklandı
-
E-208 GTi, 2027’nin ilk yarısında Türkiye’de
281 beygir gücündeki Peugeot E-208 GTi 0-100 km/s hızlanmasını 5,5 saniyede tamamlıyor
-
Yeni MICRA'ya Green NCAP’ten 5 yıldız
yeni tamamen elektrikli Nissan MICRA, Green NCAP’in sürdürülebilirlik değerlendirmesinde en yüksek derece olan 5 yıldızı aldı.
-
Audi A6 Sportback e-tron ile 1.338 km'lik rekor
A6 Sportback e-tron performance, tek şarjla 1.338 km yol kat ederek Guinness Dünya Rekoru kırdı
-
Hyundai Leasing’in finansman ağı genişliyor
Hyundai Motor Türkiye’nin işletmelere yönelik finansman çözümü Hyundai Leasing’e BNP Paribas Finansal Kiralama da dahil oldu
-
Elektrikli Mercedes-Benz GLC, Almanya’da Ödül Aldı
Elektrikli GLC, German Car of the Year Awards jürisi tarafından “2027 Yılının Alman Premium Otomobili” seçildi









































FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS