MOTORSPORLARI › WTCC'de Castrol ve Honda işbirliği...

WTCC'de Castrol ve Honda işbirliği...

13 Nisan 2013 / 12:47 Castrol ile Honda, FIA Dünya Binek Otomobiller Şampiyonası'nda (WTCC) tek isim altında yarışacak

WTCC'de Castrol ve Honda işbirliği...
FIA’nın İtalya’nın Torino kentinde düzenlediği WTCC tanıtımında açıklanan sponsorluk anlaşmasıyla birlikte yeni Honda Civic WTCC artık Castrol Honda World Touring ismi ile yarışmaya başladı. Sezona hızlı bir giriş yapan Castrol Honda World Touring Team, şampiyonanın ikinci ayağının düzenlendiği Fas’ta ikincilik kürsüsüne çıkmayı başardı.

Yarışa pole pozisyonunda başlayan Gabriele Tarquini pilotajındaki Honda Civic WTCC,  ilk ayakta finiş çizgisinden ikinci sırada geçerek sezonun henüz ikinci yarışında Castrol Honda World Touring Team’in şampiyonadaki iddiasını ortaya koydu. Castrol Küresel Pazarlama Müdürü Donald Smith, “Dünyanın dört bir yanındaki yarış meraklıları için böylesine zengin ve başarılı tarihçelere sahip iki markanın buluşması çok özel bir durumdur” açıklamasını yaptı.

Castrol Honda WTCC Takımı’nın Direktörü Alessandro Mariani, “Castrol’ün takımımızın isim sponsoru olarak bize katılmasından çok mutluyuz. Honda gibi Castrol de dünya motorsporlarında uzun ve gurur verici bir geçmişe sahip ve kendilerinin yarış için duyduğu heyecan ve tutku bizim duygularımızla aynıdır. 2013’teki ortaklığımızın sonucunda, hedeflediğimiz başarıya ulaşmamızı sabırsızlıkla bekliyorum" dedi.

ÇOK OKUNANLAR