İLK BAKIŞ › Yeni Hyundai KONA yakında tanıtılacak

Yeni Hyundai KONA yakında tanıtılacak

28 Ağustos 2020 / 16:11 Daha geniş, daha şık ve daha teknolojik olan yeni KONA hakkında fikir veren ilk görseller paylaşıldı

Yeni Hyundai KONA yakında tanıtılacak

Hyundai, B-SUV segmentindeki sportif modeli KONA’nın yenilenmiş halinin ön tasarımı hakkında fikir veren ilk çizimleri paylaştı. N Line versiyonu da hazırlanan yeni KONA, bir önceki modele göre daha geniş bir duruşa ve daha şık bir görünüme sahip. Tasarımı köpekbalığından esinlenilerek hazırlanan otomobil, yepyeni bir ön görünüm sunacak. Otomobildeki LED gündüz farlarının konumu yükseltilirken, tampon ve yeni ızgara tasarımıyla da güçlü ve cesur bir tasarım yaratılmış.

f7bd988b9f12958b700dc42ffc0ffe0d_0.jpg

Yeni KONA N Line, normal versiyona göre daha alçak bir görünüme sahip olacak. Geniş hava girişleri ve daha agresif ön tampon ise bu duruşu desteklediği gibi, otomobile aerodinamik bir tasarım da kazandıracak. Sportif ambiyans, tamponun alt kısımlarında bulunan aerodinamik detaylar ve ince hat şeklinde uzanan hava kanalları ile tamamlanmış. Tasarım hakkında ipuçlarını paylaşan Hyundai, Yeni KONA ve KONA N Line ile ilgili daha fazla tasarım detayını önümüzdeki haftalarda açıklayacak.

f7bd988b9f12958b700dc42ffc0ffe0d_1.jpg

ÇOK OKUNANLAR