
Yeni Mitsubishi Space Star Türkiye'de...
30 Nisan 2020 / 13:39 Mitsubishi Space Star'ın üçüncü nesli 127.900 TL'lik fiyat etiketiyle Türkiye pazarına sunuldu

Mitsubishi'nin 1998 yılında küçük sınıf bir MPV olarak sunduğu, 2012 yılında ise küçük bir hatchback'e dönüştürdüğü Space Star modelinin üçüncü nesli satışa sunuldu. Ülkemize 1.2 litrelik benzinli motor ve Intense donanım paketiyle ithal edilen Space Star, 127 bin 900 TL'lik fiyat etiketi taşıyor.
Markanın “Dynamic Shield” olarak adlandırdığı yeni ön tasarımına sahip olan üçüncü nesil Space Star 3985 mm'lik uzunluğuyla küçük sınıfın en kısa otomobilleri arasında yer alıyor. Sadece 175 litrelik bagaj hacmi sunan otomobilin ağırlığı ise 895 kg olarak veriliyor.

Küçük Mitsubishi, 80 beygir gücünde 1.2 litrelik atmosferik motor ve INVECS-III CVT şanzımanla sunuluyor. Değişken valf zamanlama sistemine sahip olan 3 silindirli motor 106 Nm tork değeri sunuyor. Boyutları, 4.6 metrelik dönüş yarıçapı ve motor özellikleriyle bir şehir içi otomobili olan Space Star, 0'dan 100 km/s hıza 13.5 saniyede çıkıyor ve maksimum 173 km/s hıza ulaşıyor. Otomobil, 4.9 lt/100 km'lik ortalama yakıt tüketimiyle de ekonomik bir karaktere sahip.

Tek donanımla sunulan Space Star'da; ASC (Aktif denge kontrol sistemi), ABS & EBD, HSA (Yokuş kalkış destek sistemi), 6 adet hava yastığı, 15 inç alüminyum alaşımlı jantlar, elektrik kontrollü ve ısıtmalı yan aynalar, tam otomatik dijital klima, Cruise Control, otomatik yanan farlar, yağmur sensörü, Bluetooth ve USB girişi, 7 inçlik dokunmatik multimedia sistemi, Apple CarPlay ve Android Auto desteği ve geri görüş kamerası gibi donanımlar bulunuyor.
Mitsubishi Türkiye, yeni Space Star'ı lansmana özel 36.000 TL’ye, 12 ay, %0.69 faiz oranıyla sunuyor.
-
Mercedes-Benz She’s Mentoring 2026’ya 1.154 başvuru
Üç kategoride düzenlenen programa en yüksek ilgi yüzde 40,4 ile teknoloji ve inovasyon alanında oldu
-
C Serisi elektrik dönüşümünü tamamladı
Mercedes-Benz, tamamen elektrikli yeni C-Serisi ile orta sınıfta teknolojik çıtayı yükseltiyor
-
Grandland'in 4 çeker versiyonu geldi
Çift motorlu Grandland Elektrik AWD, 4x4 çekiş sistemi ve 473 km menziliyle satışa sunuldu
-
Opel'in performanslı elektriklisi Türkiye'de...
281 HP güce sahip olan tamamen elektrikli Mokka GSE, ralli esintili mühendisliğiyle dikkat çekiyor
-
Yeni DS N°4 Türkiye’de satışa çıktı
DS'in kompakt modeli, 3,07 milyon TL’den başlayan fiyat ve lansman kampanyasıyla satışa çıktı
-
Yeni Juke elektrikli oluyor
Tamamen elektrikli yeni Nissan Juke, 2027 yılında Avrupa yollarına çıkacak
-
AUTOBEST’ten Grande Panda’ya ödül!
Fiat Grande Panda, AUTOBEST kapsamında “Avrupa’nın En İyi Otomobil Tasarımı” seçildi
-
Hyundai Çin’de IONIQ atağını başlattı
Marka, VENUS ve EARTH konseptleriyle elektrikli mobilitedeki yeni stratejisini duyurdu
-
Araç muayenede “kanal” dönemi sona eriyor
Yapay zekâ ve temassız tarama teknolojileri, muayene süreçlerini hızlandırarak bekleme sorununu azaltmayı hedefliyor
-
Honda’ya Red Dot 2026’da 4 tasarım ödülü
WN7 ve UNI-ONE “En iyinin en iyisi” seçilirken, Prelude e:HEV ve Miimo modelleri de ödül kazandı























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS